Štefan Kozák
StoryEditor

BTLka partnerom prvého The International Festival of Events and Live Comm

24.10.2014, 11:05
BTLka má na slávnostnom odovzdávaní cien EuBEA, okrem zástupcov shortlistovaných agentúr, aj zastúpenie medzi rečníkmi sprievodnej konferencie.

Už v priebehu dnešného dňa sa dozvieme víťazov prestížnych ocenení European Best Event Awards. Na shortliste sa nachádzajú aj dve slovenské agentúry, členské agentúry BTL komunikačnej asociácie:

·         Creative Pro v kategórii Roadshow s projektom Office 2 Go pre klienta Microsoft  Slovakia a v kategórii Sustainable event s projektom Gives Back Wings realizovaným pre klienta RWE IT

·         Monarch v kategórii Teambuilding s projektom Orange Village Camp Pribylina usporiadaným pre klienta Orange Slovensko.

 

Na dnešnom programe prvého európskeho event a live comm festivalu je okrem vyvrcholenia v podobe vyhlásenia a odovzdania ocenení aj pokračovanie druhého dňa konferencie. Jedným z rečníkov bude aj bývalý predseda BTL komunikačnej asociácie, Štefan Kozák. BTLka bude v jeho osobe zastúpená pri okrúhlom stole pan-európskej debaty zameranej na otázky porozumenia lokálnych odlišností a ich prekonávania.

Pri okrúhlom stole diskusie budú prítomní aj Milo Vergucht (CEO, 27Name), Barbara Jamison (Head of Business Development Europe, London and Partners) a Maarten Schram (Managing Director, Independent Dutch Event Association).

V španielskej Seville sa aktuálne nachádzajú traja predstavitelia BTLka, Andrea Skočeková, jej aktuálna predsedníčka a managing director agentúry Brand Advertising; Štefan Kozák, bývalý predseda BTLka a managing director Creative Pro a Peter Princ, managing director agentúry Monarch.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 19:26