StoryEditor

Marcela Hrdá sa z českého Barrandova presúva do čínskej CEFC

30.01.2016, 08:30
Bude výkonnou viceprezidentkou európskej časti čínskej skupiny.

Stratégie informovali, že František Borovský nastupuje od februára na pozíciu výkonného riaditeľa TV Barrandov. Sčasti tak nahradil pozíciu Marcely Hrdej, ktorá skončila ako riaditeľka televíznej skupiny Barrandov. Podľa webu mediahub.cz  nastupuje Marcela Hrdá od februára na pozíciu  výkonnej viceprezidentky európskej časti čínskej skupiny CEFC, ktorá v poslednom období výrazne investuje v Česku. Jej úlohou bude spravovať investičné aktivity firmy riadiť Jej rozvoj.

Spoločnosť CEFC za ostatné obdobie získala napríklad 60 percent vo futbalovom klube Slavia Praha, podiel v leteckej spoločnosti Travel Service, investovala aj v mediálnych skupinách Medea Group a Empresa Media. Práve do Empresa Media patrí aj skupina Barrandov, ktorú Hrdá donedávana viedla.

"Pôsobenie na jednej z vedúcich pozícií v spoločnosti CEFC Investment (Európa) Company je pre mňa veľká výzva, na ktorú sa veľmi teším. Mojim cieľom je maximálne prispieť k úspešnému pôsobeniu tak samotnej spoločnosti, ako i jednotlivých Investícií. A nielen v Českej republike, ale aj v ďalších regiónoch Európy," uviedla Hrdá (44), ktorá v minulosti pôsobila aj ako riaditeľka Českej pošty alebo vo vedení ČSA pražského letiska.

 

 

Zdroj: ČTK, mediahub.cz

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 13:00