StoryEditor

O lajne v Teleráne hovoria už aj na americkom webe

20.01.2016, 11:20
Na americkej sieti Reddit ľudia žartujú o škandále Markízy. Vznikajú vtipné komentáre.

Na americkej sieti Reddit ľudia žartujú o škandále Markízy. Vznikajú vtipné komentáre.

Včera sme informovali o veľkom prešľape v Teleráne televízie MarkízaVideo, ktoré zachytilo kuchára, ako si údajne pripravuje „lajnu“ kokaínu, obletelo internet a dnes sa už o ňom píše aj v Amerike.

Na diskusnej sieti Reddit bolo video zverejnené pred 11 hodinami a do tejto chvíle má viac ako 1460 komentárov. Väčšina užívateľov to považuje za vtip, iní za vážnu chybu kameramana a réžie. Pod videom sa napríklad objavili komentáre s receptami na kurací šalát s kokaínom. Niektorí užívatelia kritizujú „zlú prácu produkcie na viacerých leveloch.“ Iní diskutovali o priebehu nakrúcania živých prenosov. Prevládali komentáre so žartami o kokaíne, množstvách vhodných pre jednu osobu a o tom, že to bol len pokus televízie zvýšiť si sledovanosť.

Reddit je najväčšie diskusné fórum v Amerike. Zaregistrovaní užívatelia zverejňujú videá, fotografie alebo správy. O ich dôležitosti môžu hlasovať a tiež diskutovať v komentároch.

Šefkuchár Ľubo Herko, ktorý bol zachytený na kameru v priamo prenose, ako na stole robí lajnu z bieleho prášku, o situácii pre rádio Europa 2 povedal: "Ospravedlňujem sa, ak to niekto zle pochopil. Mali sme tam aj práškový cukor, ktorý sme dávali do termomixéra a troška sa rozsypalo, samozrejme. Ten nápad bol blbý... Naozaj ma to nesmierne mrzí, že to takto vypálilo," uviedol portál čas.sk. 

Zdroj: Erika Brindzová

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 13:48