foto: Markíza
StoryEditor

Markíza mení program. Búrlivé víno uvidíme už dnes

04.01.2016, 13:28
Už dnes večer odvysiela televízia Markíza nové diely seriálu Búrlivé víno. Pôvodne boli naplánované až na štvrtok 7. januára.

Štart novej série Búrlivého vína mala televízia Markíza naplánovanú na štvrtok 7. januára. V ten deň však začína vysielať nový seriál Naši aj televízia Joj. Markíza sa rozhodla zmeniť svoju dnešnú programovú štruktúru a premiérové diely siedmej série Búrlivého vína odvysiela už dnes o 20:30.

 

V prvej časti siedmej série budú vážnou životnou skúškou opäť prechádzať Roznerovci - Eva (Monika Hilmerová) a Peter (Martin Mňahončák). Okrem toho, že ich manželstvo je v kríze, musia čeliť oveľa horšej situácii. Lauru totiž unesú záhadní muži s rakúskou poznávacou značkou.

Ani v siedmej sérii nebude núdza o množstvo emócií – lásku, priateľstvo, vášeň, ale aj nenávisť a ľudskosť. Obľúbený rodinný seriál z vinárskeho prostredia vysiela televízia Markíza od 1. januára 2013.

 

Televízia Markíza mení celý dnešný večerný program a namiesto komédie Frajeri vo Vegas a Týždeň bez záväzkov odštartuje večer Búrlivým vínom o 20:30, po ňom odvysiela o 21:50 skeč šou Kredenc. Dnešné vysielanie ukončí romantická komédia Záložný plán s Jennifer Lopez v hlavnej úlohe.

 

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: kh

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 02:58