StoryEditor

4ka postavila pred Telekom šibenicu. Bojuje za lacné volania. Juro reagoval vtipom

03.03.2016, 13:57
Na šibenici mali odvisieť štyri zlá, ktorými vraj operátori zavádzajú ľudí. Operátor Juro sa nenechal a zatancoval s Ančou.

Dnes ráno zamestnanci Slovak Telekom pri príchode do práce našli pred hlavnou centrálou šibenicu. Doslova. Tú tam postavil operátor 4ka. Takto bizarným spôsobom chcel reagovať na nevýhodné ponuky, aké dávajú ostatní operátori svojim zákazníkom.

Na šibenici "viseli" štyri najväčšie zlá operátorov, ktoré trápia ľudí, píše 4ka v oficiálnom vyjadrení. Konkrétne ide o tieto:

  • Viazanosť: Najlepšie na dva roky, a ak sa nedá, tak aspoň na rok.
  • Skryté podmienky: Je to ako prekážkový beh - zvládnete ho len s vypätím síl.
  • Obmedzená platnosť cien: Raz príde deň, keď budete platiť viac.
  • Výhodné podmienky len pre niektorých: Prečo majú noví zákazníci väčšie výhody, ako tí starí?

 

"Keď sme na jeseň minulého roku predstavili náš produkt Moja 4ka, od začiatku sme tvrdili, že na Slovensku sa dá volať, posielať SMS správy a dátovať výhodnejšie a hlavne bez hákov," tvrdí vo svojom stanovisku 4ka. A dodáva, že ostatní operátori ponúkajú iba pozlátko výhod. "Operátori prišli s produktami, ktoré len naoko znižujú ceny, aby sa nepovedalo, že nič nerobia. Vyťahujú ľuďom z vreciek tu 5, tam 10 EUR a bez toho výhodnejšiu cenu nedajú. Kúpiť si to môžete často neviem kde, len nie na pobočkách operátorov, a ak náhodou áno, tak vás budú prehovárať, aby ste sa zaviazali k niečomu inému.... Skrátka: ZLOBA!," stojí v stanovisku 4ky. 

 

4ka takto verejne vyhlásila odboj za lacné volania a dáta a zároveň vyhlasuje:

  • Naša ponuka - 4 centy za minútu, SMS či 1 MB dát platí bez akejkoľvek viazanosti.
  • Žiadne skryté podmienky. 4 centy a basta!
  • Naša ponuka minúty volania, SMS či MB dát za 4 centy s Moja 4ka je časovo neobmedzená, platí aj po 15. máji, aj v júni, v auguste, a aj po celý zvyšok roka.
  • Je jedno, odkiaľ prichádzate, a ako dlho ste našim zákazníkom. U nás majú všetci rovnako výhodné ceny.

4ka odvážne vyhlasuje, že v odboji plánuje pokračovať, až kým všetka "zloba" z telko odvetvia nezmizne. 

 

Juro, nový virtuálny operátor, ktorého prevádzkuje Slovak Telekom, prišiel na trhu niekoľko mesiacov potom, ako tak urobila 4tka. Prezentuje sa prostredníctvom Jura ako slovenského hrdinu Jura Jánošíka. Juro zareagoval na odboj vtipom. Pod šibenicou si zatancoval aj s Ančou. 

Operátor Juro sa vyjadril: Ej bisťu, až tak ich naše nízke ceny a vlastný signál v každej dedine napajedili? S Jurom členovia družiny iba za 2 centy vytáčajú a SMS-ky posielajú. Šibeničiari by skôr zlepšovaním svojich služieb a pokrytia mali do svojho košiara dievky a junákov lákať. Ale za vkusný dar každým pádom pekne ďakujem, lebo doposiaľ som nemal kam klobásky vešať.“

 

Zdroj: red.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 18:46