Micro 3D Printer
StoryEditor

3D tlačiarne sú lacnejšie a dostupné. Pozrite si najnovšiu

11.04.2014, 14:48
Tlačiarne, ktoré vám vyrobia skutočné predmety, môžete mať už za 300 dolárov.

Technológia 3D tlačiarní sa ďalej vyvíja a lacnie. S novinkou prichádza spoločnosť M3D, ktorá tvrdí, že jej "tlačiareň" skutočných trojrozmerných predmetov Micro 3D Printer je cenovo najdostupnejšia zo všetkých.

Jej 3D tlačiareň má byť vhodná aj pre začiatočníkov. Ako tlačiarenský materiál sa dá využiť ktorýkoľvek z tých, ktoré sú dnes na trhu. Ovláda sa cez dotykový displej.

M3D uvádza ako výhody oproti ostatným konkurentom okrem ceny tiež najlepšie "priestorové riešenie", keďže jej produkt má šírku len 18,5 cm. Je tiež vraj najtichšia. Váži kilogram a tlačová hlavica sa automaticky kalibruje.

Prečítajte si o 3D tlačiarňach:

Ako uvádza web Uncrate.com, ktorý si novinku všimol, 3D tlačiarne za posledné roky prekonali niekoľko prekážok: znižovala sa ich cena, viac konkurentov vstúpilo na trh, softvér sa stáva jednoduchším - a Micro 3D Printer pokračuje v tomto trende. Pozitívne hodnotí orientáciu na spotrebiteľa, rozmery či cenovú dostupnosť.

Tvorcovia Micro 3D Printer tvrdia, že tlačiareň je pripravená do výroby. Momentálne zbiera peniaze cez Kickstarter, aby ju mohla začať vyrábať. Plánovala získať 50 tisíc dolárov, už ich má skoro 2,3 milióna. Cenu za tlačiareň stanovila na 299 dolárov: už pri tomto vklade v Kickstarteri obdržia "investori" vlastnú tlačiareň.

http://youtu.be/LZra5mLnXyA

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 15:13