Kindle Fire HD vs. iPad mini
StoryEditor

Amazon napadol iPad mini. Priamo na svojej web stránke.

29.10.2012, 17:56
Maloobchodný gigant umiestnil na svoju domovskú stránku porovnanie vlastného Kindle Fire HD s iPadom mini.

Na domovskej stránke Amazonu sa od dnes nachádza banner, ktorý porovnáva vlastný tablet Kindle Fire HD s najnovším tabletom od Apple. Napáda ho všetkými tromfami, teda lepším displejom, stereo reproduktormi a hlavne cenou.

Apple je spoločnosť, ktorá sa zameriava hlavne na predaj prémiových hardvérových produktov. Amazon je známy ako online maloobchodný gigant, ktorý sa pred pár rokmi pustil do vývoja vlastných elektronických čítačiek Klindle. Z tohto produktového radu sa postupne vyvinul vlastný tablet. Amazon sa na rozdiel od Apple orientuje na kvalitu za rozumnú cenu, o čom svedčí aj nižšia cena Kindle Fire HD oproti iPad Mini, ktorý je predávaný pod cenu. Tam, kde spoločnosť stráca na zisku vďaka nižšej marži, získava na predaji obsahu, teda elektronických knižiek.

 

Otázkou ostáva, či cena je to, čo ma vplyv na dopyt po iPade mini. Podľa posledných informácií sa predaju iPad mini darí viac ako dobré. Po spustení predobjednávok stihlo vypredať prvé zásoby nového mini tabletu behom 3 dní.

Zdroj: ili

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 23:52