Erik Kováč v Britain's Got Talent 2015
StoryEditor

Slovák „zaujal“ v rekordne sledovanej britskej šou. Pozrite sa, čím (video)

28.04.2015, 08:32
Slovensko sa dočkalo netradičnej reprezentácie v televíznej šou. Pozrite si video.

Slovensko sa dočkalo netradičnej "reprezentácie" v zahraničí - rovno v najsledovanejšej televíznej šou Veľkej Británie. V Britain’s Got Talent zaujal Slovák Erik Kováč, no ani nie tak spevom.

Slovák v talentovej šou vzbudil pozornosť už pri úvodnom rozhovore, keď nevedel odpovedať na otázku porotcu Simona Cowella, v akom obchode pracuje. Namiesto jeho názvu vymenúval, čo všetko v ňom predávajú. Potom zaspieval slaďák My Heart Will Go On od Celine Dion a pre svoj výkon zo súťaže vypadol. Dočkal sa jedného "áno", kým Cowell mu povedal, že mal pocit, akoby hovoril v jazyku, ktorý nikdy predtým nepočul, a navyše zmenil väčšinu slov v piesni.

Kováča si všimli britské šoubizové médiá. Digital Spy o ňom napísal, že zmenil väčšinu slov "možno do slovenčiny". The Huffington Post v blogu zhodnotil, že Kováč "sa potopí bez stopy". Zo slovenských médií si ho všimol Nový Čas.

Britain’s Got Talent je najsledovanejšia šou Británie. A navyše vydanie, v ktorom spieval aj Slovák Erik Kováč, malo dokonca najviac divákov z celej série. Podľa The Guardian si ho pozrelo necelých 10,5 milióna divákov, čo z neho robí najsledovanejšiu britskú šou v tomto roku. Samotné video s Erikom Kováčom k tomu pridalo ďalších 117 tisíc videní na YouTube.

Pozrite si vystúpenie Erika Kováča v Britain’s Got Talent:

https://youtu.be/W7bbrhDkcaU

Zdroj: hn, red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 17:07