StoryEditor

So sociálnymi médiami bude mBank pomáhať agentúra ManageSocial

21.05.2015, 14:20
Agentúra ManageSocial zvíťazila v tendri, do ktorého bolo pozvaných osem agentúr, pričom vo finále sa stretli traja hráči: Isobar, Pria a ManageSocial.

mBank bude S českou ManageSocial spolupracovať v oblasti komunikácie na sociálnych sieťach. Agentúra bude pracovať ako pre slovenskú, tak zároveň aj pre českú pobočku mBank. „ManageSocial sme vybrali predovšetkým na základe jej návrhu, ako naplniť novú stratégiu mBank v oblasti sociálnych médií, a to predovšetkým v oblasti tvorby obsahu a komunikácie so zákazníkmi. Práve toto sú oblasti, na ktoré sa teraz chceme intenzívnejšie zamerať a komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií výrazne zintenzívniť," uviedla riaditeľka marketingu mBank pre Slovensko a Českú republiku Kristina Lenkova a dodala, že banka doteraz komunikáciu na sociálnych sieťach zaisťovala interne.

„O mBank sme veľmi stáli, predovšetkým preto, že sa jedná o digitálnu banku a sociálne médiá sú pre ňu prirodzeným komunikačným kanálom," uviedol riaditeľ a majiteľ ManageSocial, Jakub Hrabovský.

ManageSocial je súčasťou EwingGroup, do ktorej patrí ďalej napríklad Ewing PR alebo reklamná agentúra BeefBrothers.

 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 20:42