Conversion Meetup
StoryEditor

V bratislavskom Spote sa stretnú odborníci z online sveta

28.02.2013, 11:47
Na Conversion Meetup vystúpia odborníci z top online firiem ako Sygic, Martinus, Pixel Federation či Avast Software.

Na Conversion Meetup vystupia odborníci z top online firiem ako Sygic, Martinus, Pixel Federation či Avast Software.

Pod názvom Conversion Meetup sa 28. marca 2013 v bratislavskom coworkingovom priestore The Spot uskutoční jednodňový event, ktorého hlavnou témou je dosahovanie výkonnosti a konverzií. Meetup bude príležitosťou k načerpaniu nových inšpirácií a výmeny skúsenosti so zvyšovaním predaja v online priestore. Od tradičných konferencií sa líši dvoma parametrami: počet návštevníkov je obmedzený na maximálne 40 ľudí, pričom aj od samotných návštevníkov sa očakáva aspoň všeobecný prehľad v problematike.

 

Pozvanie výstúpiť prijali odborníci z top online firiem ako Sygic, Martinus, Pixel Federation či Avast Software. Prednášky sa sústreďujú na rôzne spôsoby optimalizácie, či už ide o user experience (Juraj Rosa a Tomáš Ulej), data mining a A/B testing (Filip Fischer a Ladislav Kováč) alebo o remarketing a e­commerce optimalizáciu (Viktor Szathmáry a Josef Hos). Kompletný program nájdete na stránke eventu.

 

Registrácia na event je spustená od dnešného dňa, teda 28. februára. Viac informácii nájdete na stránke conversionmeetup.sk.

 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 02:36