StoryEditor

Avon štartuje tri jesenné kampane

04.09.2014, 12:04
Tvárami kampaní sú známe osobnosti ako Mária Šarapovová, Daniela Peštová, Irina Shayk a ďalšie.

Prvá kampaň bude nasadená v septembri a bude venovaná novej špirále Big & Daring. V televíznom variante sa objaví topmodelka Irina Shayk. Spot nahovorila herečka Henrieta Mičkovicová. V printovej reklame a PR projektoch vystupuje herečka Táňa Pauhofová, ktorá je lokálnou tvárou AVONu pre dekoratívnu kozmetiku už druhý rok. Digitálne oddelenie AVONu v spolupráci s agentúrou Money ball pripravilo na podporu predaja dekoratívnej kozmetiky facebookovú aplikáciu „AVON Knižnica”, ktorej súčasťou je kvíz z oblasti líčenia. V ČR a SR AVON rozdá spolu 1000 cien pre súťažiacich v podobe špirál Big & Daring.

Na konci septembra AVON predstaví novú tvár značky Máriu Šarapovovú v reklame na nový parfum pre ňu a pre neho AVON Luck. Slovenský hlas prepožičala tenistke herečka Henrieta Mičkovicová. Rovnako ako ostatné jesenné televízne kampane, bude aj táto trvať 6 týždňov a objaví sa na obrazovkách TV Markíza a TV Doma.

V druhej polovici októbra AVON spustí kampaň na novú líniu prémiovej pleťovej kozmetiky Anew Nutri-Advance. V printovej kampani a v PR aktivitách bude figurovať topmodelka Daniela Peštová, ktorá je s AVONom spojená už od roku 2008. Tlačovú kampaň doplní televízny spot.

Vizuály kampaní pripravila agentúra Badger&Winters, adaptáciu má na starosti TAG Worldwide. O nákup médií sa postarala StarmediaCo., ktorá je súčasťou Starcom Media Vest Group. Všetky kampane budú tiež doplnené o podporu na internete, a to formou spotov na YouTube, bannerovej reklamy a reklamy vo vyhľadávačoch.

https://www.youtube.com/watch?v=UOleHHKYl4U&list=UUdAXVYC2kgLkIept9WpH4cQ

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 07:26