StoryEditor

Bažant Pohoda 2015: Aké »veľké veci« prinesú na festival značky

01.07.2015, 12:00
Generálny partner a hlavní partneri Bažant Pohody vyberajú tri aktivity na festivale, ktoré považujú za top.

Už vo štvrtok 9. júla sa začne najväčší slovenský hudobný festival Bažant Pohoda 2015. Generálny partner a hlavní partneri vyberajú tri svoje aktivity na festivale, ktoré považujú za top.

Generálny partner: Zlatý Bažant

Hlavní partneri: Orange Slovensko, Slovenská sporiteľňa, Budiš

 

 

Michal Sivko, brand manager značky Zlatý Bažant:

Retro pub „POHOSTINSTVO“ – ako súčasť tradičnej Bažant zóny si v POHOSTINSTVE budú môcť návštevníci festivalu pri pive zaspomínať na časy, kedy sme spolu hovorili viac „offline“ ako „online“, a pripomenúť si 45-ročnú históriu značky Zlatý Bažant. Vychutnajú si tu pivo načapované od krčmára za retro výčapom, ponoria sa do minulosti cez dobové artefakty, s priateľmi sa porozprávajú alebo zahrajú tradičné stolové pivné hry. A to všetko bez mobilu, ten totiž budú musieť odovzdať ešte pred vstupom do pubu :-)

W0,0W aktivity – osviežujúce outdoor zábavné aktivity pre aktívnejších návštevníkov festivalu s novinkou Zlatý Bažant Radler 0,0%. Aktivity pred Bažant zónou doplní Radler autíčko v stanovom mestečku s prírodným bezalkoholickým osviežením a zábavnými aktivitami s darčekmi.

Bažant Kinematograf - Milovníci kinematografie si určite nenechajú ujsť slovenskú predpremiéru filmu Amy režiséra Asifa Kapadia, dielo Postřižiny Jiřího Menzla z roku 1980, alebo premietanie úspešného filmu „38“ Dana Dangla a Lukáša Zednikoviča.

 

Natália Kunická, Brand Activation Manager Orange Slovensko

Posilnene siete: Na základe našich niekoľkoročných skúseností s využitím siete počas festivalu, aj v tomto roku posilňujeme pokrytie celého areálu trenčianskeho letiska 4G signálom, a to pridaním ďalšej mobilnej základňovej stanice. Rovnako podporíme aj bezplatné Wi-Fi pripojenie nielen pre návštevníkov festivalu, ale aj pre organizátorov či partnerov festivalu a pre priestory backstageov a press centra, a to doteraz najväčším počtom Wi-Fi prístupových bodov.

Služby návštevníkom: Návštevníci festivalu si budú môcť dobiť telefóny v troch non-stop asistovaných nabíjačkárňach s navýšenou kapacitou alebo vlastnou nabíjačkou vďaka nabíjacím miestam v Orange zóne či využiť našu tohtoročnú novinku – komfortné prenosné nabíjačky, vďaka ktorým budú mať telefóny pri sebe nepretržite i počas nabíjania, kdekoľvek sa budú v areáli nachádzať. Interaktívny festivalový kompas v podobe špeciálnej aplikácie Bažant Pohoda 2015 powered by Orange dostupný pre iPhone či Android a SMS servis pre tých, ktorí nepoužívajú smartfóny, sú už tradičnou pomôckou, ktoré návštevníkom v slovenskom i anglickom jazyku uľahčujú orientáciu na festivale a spájajú ich s aktuálnym dianím.

Inštalácia FireWorks with Me: Orange v spolupráci s festivalom Biela noc prinesie na festival  interaktívnu umeleckú inštaláciu FireWorks with Me, ovládanú cez oficiálnu festivalovú aplikáciu. Prostredníctvom špeciálne dedikovanej Wi-Fi siete Orange FireWorks prepojí digitálne možnosti a fantáziu návštevníkov do spoločného netradičného projektu plného farieb a tvarov. Vizuálny zážitok bude sprevádzaný aj personalizovanými textovými odkazmi návštevníkov. Táto špeciálna „wifina“ bude prístupná len vo vyhradenom čase a dostupná pre návštevníkov v konkrétnom rozsahu okolo inštalácie, aby svoj umelecký počin zažili v bezprostrednej blízkosti a hneď, ako do spoločného diela zasiahnu.

 

Roman Matulík, vedúci marketingu a reklamy Slovenskej sporiteľne

Finančná pohoda

Pre návštevníkov festivalu už tradične zabezpečujeme najmä „finančnú pohodu“. Tento rok budú mať k dispozícii tri mobilné bankomaty, možnosť platiť bezkontaktne v takmer 70 prevádzkach s občerstvením a v spolupráci so spoločnosťou MasterCard im prinesieme aj limitovanú sériu bezkontaktných platobných nálepiek s kreditom 20 eur. Vyhrať ich bude možné v súťaži v „Mamkostane“ spolu s ďalšími zaujímavými cenami.

Pohodový Mamkostan

Pohodu a oddych v prijemnom prostredí poskytne špeciálne nadizajnovaný „Mamkostan“ plný užitočných darčekov a starostlivosti „ako doma“. To všetko od „hostesiek“ aké festival  doteraz nezažil. Návštevníci festivalu od nich dostanú napríklad teplé ponožky, kakauko či desiatu.

Atraktívna hudobná produkcia

Slovenská sporiteľňa tiež prináša Space Arénu, ktorá je právom považovaná za jeden z najlepších tanečných parketov v strednej Európe. Tiež sme finančne podporili vystúpenie Sendreiovcov s 35 členným Štátnym komorným orchestrom zo Žiliny a detským vokálnym zborom Čercheňora. Toto unikátne zoskupenie otvorí v sobotu napoludnie Bažant Stage.

 

Patrik Purgiňa, marketingový riaditeľ spoločnosti Slovenské pramene a žriedla

Budiš kolotoče – vychutnajte si drink z najvyššieho baru na festivale

Vo vašom vnútri sa skrýva dieťa, ktoré aj v dospelom veku miluje vír kolotočov? Poďte sa zabaviť na jediný Budiš kolotoč na svete! Pozriete sa na svet z výšky „ruského kola" a zabudnete na všetky starosti. Táto atrakcia sa navyše premení na najvyšší bar na festivale. Priamo pod ním totiž bude prvotriedny barman miešať letné drinky, ktoré si najlepšie vychutnáte práve z výšky. Originálnym Budiš kolotočom aj pomyselne doznieva Retro Budiš nálada z roku 2015.

Šofocola klavír - zaskáčte si do rytmu vlastnej piesne

Vždy ste milovali klavír, tajne obdivovali klavírnych virtuózov, avšak prsty neposlúchali a na profesionálnu dráhu sa vám to nepodarilo dotiahnuť? My vám dáme šancu na reparát! Skúste to nohami! Prostredníctvom nadrozmerného  Šofocola klavíra si môžete skákaním po klávesoch vytvoriť vlastnú melódiu. Staňte sa skladateľom spoločne s vašimi priateľmi. Ak nebudete vedieť ako na to, profesionálni performéri Quixiano vám to ukážu!

Zlatíčko Bar - chuťovky pre najmenších

Najlepšie si rodičia užijú pohodu na festivale keď sú spokojné ich ratolesti. Tí najmenší si prídu na svoje v Zlatíčko Bare, kde nájdete presne to, čo majú deti rady- zdravé kašičky z čerstvého ovocia a zeleniny a detské ovocné a zeleninové šťavy s dojčenskou vodou Zlatíčko. 

Zdroj: rm

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:39