StoryEditor

Bencik Culinary Group uvádza značku Vapiano

02.10.2015, 10:30
Medzinárodná sieť reštaurácií Vapiano, zameraná na špeciality talianskej kuchyne, uzatvorila partnerstvo s Bencik Culinary Group pre český a slovenský trh.

„Sme radi, že môžeme byť súčasťou úspechu značky Vapiano a uviesť tento koncept na Slovensku a v Českej republike. Aktuálne sledujeme najlepšie lokality v Bratislave a Prahe a pripravujeme otvorenie nových prevádzok, o ktorých čoskoro povieme viac. Toto partnerstvo je prirodzeným krokom v našej dlhodobej filozofii, ktorou je prinášať čerstvé, kvalitné a cenovo dostupné jedlá pre čo najviac ľudí,“ povedal Pavol Benčík, majiteľ Bencik Culinary Group.

Ako informovala Miriam Benčíková, otvorenie Vapiana bude samozrejme podporené kampaňou, ktorá uvedie značku na  český a slovenský trh. Najbližšie sa Slováci a Češi môžu stretnút s konceptom Vapiano v Rakúsku, Maďarsku, Poľsku a Nemecku. A čom vidí konkurenčnú výhodu konceptu Vapiano? „Vapiano je interaktívny koncept, ktorý umožňuje, aby hostia sledovali prípravu svojho jedla „á la minute“ a priamo tlmočili svoje preferencie a požiadavky kuchárovi. Základné princípy sú čerstvosť - všetky jedlá sú pripravované z čerstvých surovín priamo pred hosťom, a uvoľnená priateľská atmosféra v dizajne milánskeho architekta Matteo Thuna,“ dodáva Miriam Benčíková

Vapiano začalo písať svoj príbeh v Nemecku v roku 2002, keď otvorili svoju prvú prevádzku v Hamburgu. V tom čase spoločnosť Vapiano so svojim inovatívnym konceptom „Fresh Casual Dining“ uviedla do gastronómie novú kategóriu reštauračných služieb. Dnes sú jej reštaurácie obľúbené až v 31 štátoch na piatich kontinentoch. Plánované uvedenie značky na slovenskom a českom trhu je súčasťou dlhodobých expanzných plánov spoločnosti, ktorá si na každom novom trhu vyberá za svojich partnerov silné lokálne značky. Bencik Culinary Group má za sebou 13 rokov skúseností v oblasti gastronómie a v súčasnosti na Slovensku prevádzkuje 13 reštaurácií a biznis kantín, úspešnú cateringovú divíziu Party Guru Catering a sieť cukrární CrémeChic. 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. máj 2024 08:29