Štefan Kozák
StoryEditor

BTLka má speakra na Global Event.ru Forum

18.09.2014, 14:48
Štefan Kozák, ex-predseda BTL komunikačnej asociácie, sa práve nachádza v ruskom St. Petrohrade, kde sa zúčastní medzinárodnej konferencie Global Event.ru Forum. Okrem iného bude témou aj aktuálny stav live marketingu v ČR a SR.

BTL komunikačná asociácia urobila za ostatný rok svojej existencie výrazné kroky smerom k väčšej poznateľnosti nielen doma, ale aj v zahraničí. Nemalou mierou k tomu prispel jej dnes už bývalý predseda Štefan Kozák, ktorý sa sústredil na rozšírenie povedomia o asociácii v medzinárodnom merítku. Jedným z výsledkov tejto jeho práce je aj pozvanie byť jedným zo speakrov na medzinárodnom Global Event.ru Forum v ruskom St. Petrohrade. Kozák tam bude v rámci diskusných workshopov hovoriť o aktuálnom statuse live marketingu v Slovenskej a Českej republike. Z pozície speakra bude prezentovať teambuildingový projekt agentúry Creative Pro, ktorej je managing directorom. Projekt s názvom Creative FilmBuilding/CorSo Story bol realizovaný pre klienta Swiss Re Europe S.A., Slovakia a ktorý sa stal víťazom v minulom ročníku European Best Event Awards v kategórii Incentive/TeamBuilding.

„Veľmi sa teším, že mám možnosť prezentovať nielen našu agentúru, ale najmä BTL komunikačnú asociáciu aj na tomto fóre,” povedal Štefan Kozák. „Tým, že som ukončil svoje predsedníctvo, moja práca pre BTLka nekončí a naďalej sa mienim zasadzovať za jej propagáciu a prezentáciu doma aj v zahraničí.”

„Účelom Global Event.ru Forum je priniesť inšpiráciu, vzdelanie a nové kontakty či partnerstvá účastníkom. Teším sa a verím, že na našom najbližšom stretnutí nám bude najmä tie inšpirácie z Ruska Štefan prezentovať, aj to je účelom BTL platformy, ktorú sme pred vyše 3 rokmi na Slovensku založili a ktorá, myslím si, slušnými krokmi neustále napreduje - a vďaka nej celý slovenský eventový trh,” komentuje Andrea Skočeková, aktuálna predsedníčka BTL komunikačnej asociácie.

 

Zdroj: rm

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 06:24