StoryEditor

Exkluzívne: McDonald´s na Slovensku vyskúša úplne nový typ reštaurácií

27.07.2015, 13:58
McDonald's sľubuje "zážitok reštaurácie budúcnosti", na Slovensku otestuje veľké novinky. Vieme viac.

McDonald's chystá na Slovensku novinku: otestuje si u nás iný, nový typ reštaurácií. V rozhovore pre Stratégie to potvrdil generálny riaditeľ McDonald's pre ČR a SR Tomasz Rogacz.

O čo pôjde? "Pracujeme na novom koncepte. Ide o nový spôsob prípravy jedál, servisu, digitálneho zážitku," tvrdí Rogacz. McDonald's si vyskúša hlavne nový prístup k obsluhe, digitálne objednávky jedál napríklad cez samoobslužné kiosky a nové kuchyne. "Začneme od vybavenia, zákazníckej skúsenosti a prostredia, to je prvý krok. A potom sa posunieme k produktovému portfóliu – ak zákazníci povedia, že je to dobrý smer a páči sa im to, pôjdeme k produktom a krok za krokom otestujeme rôzne koncepty," upresňuje Rogacz.

Známe je tiež, ako to bude prebiehať. Pravdepodobne tento rok alebo začiatkom budúceho roka otvorí McDonald's prvé tri "testovacie prevádzky" v Česku a budúci rok plánujeme otvoriť ďalšie približne dve v Bratislave. V nich si odskúša novinky či už v obsluhe, kuchyni, ponuke, digitálnych objednávkach a tie, ktoré uspejú, postupne rozšíri do prevádzkov v celej krajine - podľa výsledkov vznikne samostatný koncept McDonald's pre Slovensko a samostatný pre Česko.

 

Aké máte slovenský McDonald's plány s McCafé a raňajkovou ponukou? Verí v rast počtu zákazníkov? Čo hovorí na koncept Create Your Taste? Aké má plány s franchisingom a ako zmení podmienky pre tých, čo by chceli mať franšízu na vlastnú McDonald's reštauráciu? Celý rozhovor s Tomaszom Rogaczom prinášajú Stratégie 7/2015. V predaji sú práve teraz.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 17:31