Pavol Demitra - 38
StoryEditor

Film o Demitrovi „38“ vychádza na DVD. Kúpte si ho

30.04.2015, 17:14
Najúspešnejší slovenský filmový dokument je už aj na DVD. Kúpite ho vo všetkých dobrých stánkoch v edícii HN.

Kúpte si DVD s filmom 38 - pocte slávnemu Pavlovi Demitrovi. DVD pre každého hokejového vlastenca si môžete kúpiť za 3,99 eura vo všetkých dobrých stánkoch v edícii HN.

Kúpou DVD podporíte slovenské hokejové talenty zo ZŠ Pavla Demitru.

Filmový dokument 38 bol hitom slovenských kín. Už mesiac po premiére prekročil 100-tisícovú návštevnosť a celkovo sa stal 5. najúspešnejším filmom v slovenských kinách za rok 2014.

Odhodlanie v tvári, hokejka pevne v rukách, krúživým, ale sebaistým pohybom prechádza od jedného mantinelu k druhému, vystrelí a dá gól. Jeden z mnohých na olympiáde vo Vancouveri v roku 2010. Už onedlho z olympiády odchádzame, so zatiaľ najlepším štvrtým miestom, a i keď ostatní sú po opadnutí prvotného sklamania nakoniec spokojní, Paľo Demitra nie. Už po poslednom prehratom zápase o bronz dal na sebe pocítiť, že on chcel viac. Chcel viac a dal do toho všetko. Aj v tomto svetle ukazujú tvorcovia filmu 38 - pocta hokejovej legende Paľa Demitru. Ak však niekto očakával, že zostane len pri hokejových záberoch a plačlivých spomienkach hokejistov, bude sklamaný. Vo filme dostane viac. A najmä odpoveď na otázku režiséra Dana Dangla - prečo tak Paľa Demitru všetci milovali? Prečítajte si viac o filme 38.

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: hn

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:33