StoryEditor

GO ZUZU GO! Velez-Zuzulová má špeciálnu hymnu (video a cover verzie)

02.03.2016, 16:37
Naspieval ju "superstarista" Lukáš Adamec, bude sa púšťať cez víkend v Jasnej počas pretekov SP.

Na Svetový pohár v alpskom lyžovaní, ktorý bude tento víkend (5.-6. marca) po 30-tich rokoch v Jasnej, príde aj Veronika Velez-Zuzulová, ktorá má veľké šance pódiové umiestnenie a je zároveň ambasádorkou celého podujatia.


 

Ako Stratégie informovala UNIQA poisťovňa, ktorá lyžiarsku reprezentantku podporuje už viac než 10 rokov, rozhodla sa tento rok v spolupráci s TV JOJ pripraviť pre našu historicky najúspešnejšiu lyžiarku špeciálnu hymnu GO ZUZU a FAN stánok GO ZUZU, kde nájdu návštevníci Jasnej všetky lyžiarske "klenoty" Veroniky - od jej prvých lyží až po kompletnú aktuálnu profesionálnu výbavu.

„Fanúšikovia Veroniky Velez-Zuzulovej ju nájdu v Jasnej už teraz, aj keď zatiaľ iba prostredníctvom jej lyžiarskych „klenotov“ -  medaily, dresy, prvé lyže, videá a krátke filmy z jej úspechov, či súkromia a mnoho ďalších zaujímavostí je pripravených vo FAN stánku s názvom „GO ZUZU“, ktorý je pre verejnosť otvorený v Jasnej celú lyžiarsku sezónu,“ hovorí riaditeľka marketingu a PR UNIQA poisťovne Silvia Vlasková.


„ Na preteky v Jasnej sa  veľmi teším a som rada, že budem môcť vo svojej profesionálnej kariére ešte zažiť, čo je to pretekať pred domácim publikom. Čo môže byť krajšie? Veľmi sa teším aj zo stánku, ktorý nesie moje meno a fanúšikom sľubujem, že 5. - 6. marca sa tam s nimi určite stretnem,“ povedala Veronika Velez - Zuzulová.

Foto: UNIQA, interiér stánku GO ZUZU

 

Hymna pre Veroniku s názvom GO ZUZU je hudobne novou verziou piesne Johny B.Goode od rock´n´rollovej legendy Chucka Berryho, ktorý dokonca túto pieseň odsúhlasil ako hymnu pre našu Veroniku.

"Je to prespievaný hit Chucka Berryho. On osobne so svojím právnikom odsúhlasil slová, hneď vedel, kto je Zuzulová. Ako prvý prišiel s tým, či to nie je náhodou pre ňu, takže sa z toho veľmi tešíme. Je k tomu aj klip a veríme, že to pomôže hecovaniu a tomu, aby preteky ľudia čo najviac prežívali," vysvetlila Silvia Vlasková, marketingová riaditeľka UNIQA poisťovne, ktorá podporuje Veroniku Velez-Zuzulovú a v spolupráci s TV JOJ pre ňu vytvorila špeciálnu "hymnu".

O hudbu sa postarali Martin a Ďuďo zo skupiny Hex, gitary nahral špecialista na rockové ryfy Bronislav Dobrota, text napísala Barbora Kardošová a pesničku naspieval víťaz československej SuperStar z roku 2011 Lukáš Adamec.

Hymna pre Veroniku má skoro tri minúty, toto jej skrátená minútová verzia a bude sa púšťať na svahu 5. – 6. marca na pretekoch Svetového pohára v Jasnej.

Text pesničky :

Zima je tu
Zuzu letí po svahu


Iba s nami
Má najväčšiu odvahu


Áááá Kto sa bojí
Tak nech nejde do lesaáá


Všetky baby sveta
radšej Traste sa


Celkom hore
Stojí naša Zuzulá


Chceme aby
Naše hlasy počulááá


REF: Go go, go zuzu go go, ZUZU JE COOOL

 

 

Oficiálne video GO ZUZU:

 

Cover verzie GO ZUZU:

 

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

 

Zdroj: kh

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 04:29