StoryEditor

McDonald´s vysvetľuje slovenskú novinku. A ukazuje kampaň (video)

01.10.2015, 08:00
Reťazec má k novému slovenskému burgeru Maestro Oštiepok aj kampaň, v ktorej sa mihne i Ľudovít Štúr.

Ako už Stratégie informovali, McDonald's tento týždeň pridal do ponuky "slovenský" burger Maestro Oštiepok. Stratégiám poskytol reťazec podrobnosti aj o tom, dokedy bude tento burger v ponuke a aká je cieľová skupina novinky.

McDonald's zároveň v tieto dni nasadil k novinke reklamnú kampaň. Televízny spot vznikol v agentúre Wiktor Leo Burnett, POP v reštaurácií a webové bannery v pražskej agentúre DDB.

Maestro Oštiepok má byť svojim zložením nastavený pre náš trh. Okrem hovädzieho mäsa má slaninu, oštiepok, paradajku, šalát Batavia, červenú cibuľu a majonézu. K menu sa špeciálne dajú namiesto klasických hranolčekov pridať farmárske. A za príplatok tri kúsky údeného oštiepku. Podobnú novinku prináša aj na českom trhu. Tam sa burger volá Maestro Bohemia a namiesto oštiepku použili ementál. Viac informácií o novinke.

 

Maestro Oštiepok

V ponuke: od 28. septembra do 15. novembra

Cena:

  • Burger samostatne: 4,40 €
  • Malé menu: 5,50 €
  • McMenu: 5,90 €

Explikácia McDonald's - aká je cieľová skupina novinky:

Hlavná myšlienka, na ktorej sme postavili komunikáciu novinky je: Pre všetkých, ktorí by sa rozkrájali pre Slovensko, sa rozkrájal oštiepok. Zjednodušene povedané, v McDonald´s milujeme Slovensko, a v kontexte osláv 20. výročia pôsobenia McDonald´s na Slovensku sa chceme Maestrom Oštiepkom odvďačiť aj všetkým našim slovenským zákazníkom. V McDonald´s sa tiež dlhodobo snažíme využívať lokálne zdroje. Dôvodom je podpora domácich výrobcov a zároveň bezchybná kvalita surovín týchto dodávateľov. Oštiepok nám dodáva slovenská spoločnosť Liptov z Liptovského Mikuláša. Zmrzlina a mliečny shake sa vyrábajú zo slovenského mlieka z Farmy Majcichov, zeleninu a ovocie pre McDonald´s spracúva a balí slovenská firma Slovatys.“

 

Televízny spot Maestro Oštiepok:

https://youtu.be/vhk_SgOxr4g

Zdroj: rm, ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:04