Cena je správna
StoryEditor

Národná bločková lotéria ide do televízie

14.01.2014, 07:00
Tipos sa dohodol s televíziou, bločky sa budú premieňať na výhry v súťaži TV Joj Cena je správna. Vieme podrobnosti.

Národná bločková lotéria bude už aj v televízii. Jej prevádzkovateľ Tipos sa dohodol s televíziou Joj, respektíve produkčnou spoločnosťou Nunez NFE. Uvádza tlačová správa.

Dohoda zabezpečí Národnej bločkovej lotérii miesto v game-show televízie Joj Cena je správna. Víťazi sa budú žrebovať pred televíznymi obrazovkami a 150 finalisti bločkovej lotérie dostanú pozvánku do štúdia.

Ako to bude prebiehať:

- Tipos už vytvoril Tretiu šancu Národnej bločkovej lotérie, ktorá je viazaná na zábavný program

- vyžrebovalo sa 150 finalistov Tretej šance

- finalisti sa zúčastnia na natáčaní šou Cena je správna, kde budú hrať o ceny od Tiposu, ale aj ostatné, ktoré sú súčasťou televíznej relácie

- prvé natáčanie bude 23. januára a na obrazovky sa dostane 1. februára

- nepôjde o jednorazovú záležitosť: špeciálna Cena je správna s hráčmi Národnej bločkovej lotérie pôjde na Joj každú štvrtú sobotu v mesiaci

Spolupráca s Joj je naplánovaná na celý rok 2014. Náklady podľa Tiposu nie sú vyššie ako marketingové výdavky na podporu bločkovej lotérie za posledné tri mesiace roku 2013.

"Už od spustenia Národnej bločkovej lotérie sme premýšľali, ako ju dostať na televízne obrazovky. Nenašli sme žiadnu lepšiu a cenovo prijateľnejšiu formu, ako zapojenie NBL do šou Cena je správna," hovorí generálny riaditeľ Tiposu Ladislav KriškaPre Tipos je synergia jeho aktivít s televíziou častá. Lotériové hry sa žrebujú na obrazovkách televízie Markíza, v minulosti Tipos spolupracoval s Markízou a predtým Slovenskou televíziou aj na vysielaní súťaží, v ktorých súťažili tí, čo si kúpili žreby Tiposu.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
13. máj 2024 04:44