Vynálezca potravín zdravej výživy a majiteľ medzinárodnej značky zdravej výživy Norbi Update Norbi Schobert oznámil zmeny vo vedení spoločnosti na septembrovej tlačovej konferencii v hlavnom meste Maďarska, v Budapešti.
StoryEditor

Andre Agassi - nová tvár značky Norbi Update

25.09.2014, 14:00
Andre Agassi sa stal obchodným partnerom majiteľa Norbi Update Norberta Schoberta a zároveň novou tvárou tejto značky zdravej výživy.

Bývalý americký profesionálny tenista Andre Agassi sa stal na tri roky novým obchodným partnerom v Norbi Update Lowcarb Nyrt., verejnej a.s. – ktorá ponúka pekárenské a potravinárske výrobky pre zdravý životný štýl. „Ide skutočne o osobnosť, ktorej meno je známe po celom svete. Nejde tu iba o to, že svoje meno prepožičia našej firme počas reklamnej kampane, ale stane sa mojím skutočným obchodným partnerom, bude veľvyslancom zdravého životného štýlu Update,“ povedal Norbi Schobert, ktorý prichádza so svojou firmou na burzu.

Doteraz bola značka prítomná na trhu v Maďarsku či Slovensku, v krátkej dobe plánuje mať zastúpenie v desiatich, hlavne európskych krajinách.

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
13. máj 2024 11:25