StoryEditor

O slovenskom projekte twítuje hlavný editor v TechCrunch

30.11.2015, 18:26
Dostať sa do hľadáčika TechCrunch sa zdalo pre slovenské projekty takmer nemožné. Až kým sám Mike Butcher netwítol o Tootoot - slovenskej aplikácii na organizovanie koncertov.

TechCrunch je portál, ktorý je známym svojím precíznym výberom toho, o čom napíše a komu sa bude venovať, Spravidla si vyberá start up projekty a technologické novinky, o ktorých je presvedčený, že majú šancu uspieť. Slovenský start up sa vo výbere zatiaľ neobjavil, až do tohtoročného Start up Awards, ktorý sa konal tento piatok v národnom divadle v Bratislave.

V piatok večer sa určili najlepšie slovenské start up projekty, medzi nimi bola i aplikácia Tootoot, ktorý prihrá kapelám ľudí na koncert. Nápad nielen vyhral v kategórii Digital, ale nadchol aj samotného Mika Butchera, ktorý je hlavný editor v spomínanom TechCrunch portáli. A takto o aplikácii na svojom súkromnom Twitter profile twítoval:

 

Autor projektu Michal Švihra povedal pre Stratégie: "Okrem twítu sme od Mika dostali aj odporúčania, na koho sa obrátiť a dohodli sme sa, že budeme v kontakte. Celkovo sme dostali veľa dobrej odozvy, najmä že je to dobre pochopiteľný produkt a ľuďom sa to veľmi páči. Hneď po skončení nás v piatok večer oslovili viacerí potenciálni partneri zo zahraničia, ale to je len v úvode. Zatiaľ zisťujeme, aké sú možnosti. Z poroty sme si potom písali ešte s Erjou Retzen. Išlo síce o súkromnú konverzáciu, ale vyjadrila nám podporu - drží nám palce a verí, že máme potenciál."

 

Zdroj: Erika Brindzová

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:22