StoryEditor

Odborníčka na neurovedy prinesie veľké idey

26.06.2013, 13:57
Tara Swart, rešpektovaná odborníčka na tému neurovied, vystúpi na prestížnom fóre Big Ideas for CEE v októbri v Bratislave.

Tara Swart, rešpektovaná odborníčka na tému neurovied, vystúpi na prestížnom fóre Big Ideas for CEE v októbri v Bratislave. Pripojí sa tak ku Kenovi Segallovi a ďalším šiestim výnimočným osobnostiam, ktorí prídu inšpirovať slovenských podnikateľov a manažérov.

Doktorka Tara Swart je jediným koučom na svete s doktorátom v neurológii. Zástupkyňa žien medzi rečníkmi Big Ideas absolvovala štúdium medicíny na Oxforde. Po ukončení kariéry lekára sa začala venovať poradenstvu veľkým korpo­ráciám a učí ich, ako správne využívať poznatky neurovied. Má hlboké pochopenie ľudskej výkonnosti a vzorcov správania, tvorby transformačných a udržateľných výsledkov pre lídrov. Tara pracuje pre klientov v oblasti bankovníctva, ener­getiky alebo médií.

Tara je lídrom aplikácie neurovied v podnikaní. Je spoluautorom knihy o kreativite a produktivite An Attitude for Acting. Na konferenciách po ce­lom svete vrátane prestížnych akademických fór ako Stanford, Columbia University či MIT Sloan sa venuje otázke mozgu a mysle v podnikaní.

Big Ideas for CEE je pravidelné dvojdňové stretnutie spíkrov z celého sveta s podnikateľskou elitou a vrcholovými manažérmi krajín strednej a východnej Európy. Svoju históriu začalo písať v roku 2011. Tento rok sa uskutoční 17. a 18. októbra 2013 v Bratislave. „Na podujatí vystúpi spolu osem osobností z oblasti obchodu, manažmentu, športu, či umenia, ktoré dokázali premeniť príležitosť na úspech a problémy na nové naštartovanie. Sme pres­vedčení, že tak, ako pomohli globálnym korporáciám, môžu byť zdrojom inšpirácie, nových myšlienok a nápadov aj pre tých, ktorí prídu na naše podujatie,“ hovorí manažérka projektu Big Ideas for CEE, Karolína Kubelová.

 

Exkluzívnym mediálnym partnerom fóra je vydavateľstvo Ecopress. Podujatie sa uskutoční v priestoroch Hotela Radisson BLU Carlton.

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 12:17