Odborník na Feng Shui so 14-ročnými skúsenosťami a absolvent viacerých škôl Feng Shui, Peter Kulich, zhodnotil Tri Studničky slovami: „Systematická, niekoľkoročná empatická práca vedenia a tímu hotela v kombinácii s kvalitou prostredia celého zariadenia, vytvára sama o sebe tie správne energie, ktoré klient zariadenia vníma ako ,tu je to veľmi príjemné´, ,tu sa cítim dobre´.“ „Vyladenie celého priestoru podľa Feng Shui metódy kompasu a metódy 9 lietajúcich hviezd rešpektuje jeho individualitu, pôsobí nenápadne, častokrát až neviditeľne. Výsledkom procesu v hoteli Tri Studničky je esteticky a energeticky vysokohodnotné prostredie, ideálne na relax, oddych, zotavenie a dovolenku,“ zhodnotil Kulich.
Šéfkuchár hotela Roman Kováč zostavil v tomto duchu nielen zdravé wellness raňajky, ale aj letné ZEN menu s dôrazom na lokálne bio suroviny ako huby, ryby, bylinky a lesné plody v inovatívnych kombináciách. V duchu hľadania harmónie sú v hoteli pripravené aj ZEN procedúry.
Feng Shui je učenie staršie viac ako 4000 rokov a poskytuje návod ako žiť v harmónii s prírodou a ako získať pocit well-being tam, kde prebývame. Základná myšlienka hovorí o tom, že sme ovplyvňovaní všetkým okolo nás – farbami, materiálmi, tvarmi a rôznymi energetickými poliami. „V Troch Studničkách je už pôvodné architektonické riešenie vysoko kvalitné a je základom pre priaznivé prúdenie energie „čchi“. Priestory hotela sa nesú v znamení elementov kameň, drevo, kov – meď a ich originálne použitie v interiéri sprevádza hostí každým krokom. Ideálna je aj poloha hotela pri potoku Demänovka, pretekajúcim z nízkotatranských hôr cez obe Demänovské jaskyne. Piatym elementom vytvárajúcim pohodu je oheň v krbe. Ten je dominantou vstupnej haly a spríjemňuje aj mnoho apartmánov,“ hovorí Zuzana Fabianová, PR & Communications, Tatry mountain resorts.
Zdroj: red