StoryEditor

Slovensko si robí reklamu v talianskej televízii. Pozrite si video

13.08.2015, 14:05
SACR predstaví Slovensko vo vysielaní talianskej verejnoprávnej televízie RAI ako atraktívnu celoročnú turistickú destináciu.

Slovenská agentúra pre cestovný ruch predstaví Slovensko vo vysielaní talianskej verejnoprávnej televízie RAI ako atraktívnu celoročnú turistickú destináciu.

Ako informovala agentúra, kampaň má cieľ podporiť záujem o Slovensko na výstave EXPO 2015 ktorá aktuálne prebieha v Miláne. Diváci deviatich okruhov (RAI 1, 2, 3, 4, 5, Sport 1, Sport 2, News a Movie) uvidia od 16. augusta do 5. septembra dovedna 620 reklamných spotov „Slovacchia. Terra di amici.“ (Slovensko. Krajina priateľov) s pozvánkou na Slovensko. Spot by malo vidieť približne 49 miliónov divákov.

Ide o rovnaký spot, akým Slovensko "bojuje" o letných dovolenkárov aj v iných krajinách. Prečítajte si viac o letnej kampani.

„V minulom roku navštívilo Slovensko 50 000 turistov z Talianska. Za prvých päť mesiacov tohto roka to bolo už takmer 20 000 dovolenkárov, čo predstavuje medziročný nárast o 17 percent. Reklamou na televíznych okruhoch RAI chceme na Slovensko pozvať ďalších cestovateľov. Zároveň využívame, že RAI vysiela aj v krajinách susediacich s Talianskom ako Francúzsko, Monako či Švajčiarsko,“ povedala Marta Kučerová, generála riaditeľka Slovenskej agentúry pre cestovný ruch.

https://youtu.be/Z53KW66t_DY

Zdroj: red, rm

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:09