StoryEditor

Sygic ponúka prácu snov. Zaplatí cestu okolo sveta

26.05.2016, 10:44
Takto si chce spropagovať novú službu.

Slovenská firma Sygic prišla najnovšie s ponukou, v ktorej láka mladých ľudí na ročné cestovanie. Sygic zaplatí vybranému uchádzačovi cestu okolo sveta po dobu jedného roka, úlohou bude sprostredkovať zážitky z ciest pomocou virtuálnej reality. Uchádzač má byť očami bežných ľudí, ktorí chcú vedieť, ako to vyzerá vo svete. Na ešte dokonalejší zážitok bude používať 360 stupňovú kameru.

Všetko sa to má odohrať prostredníctvom novej služby, ktorú Sygic nedávno predstavil. Služba sa volá Sygic Travel a chce ňou zmeniť spôsob cestovania. Splniť si svoj sen môžu českí alebo slovenskí uchádzači. Pomienkou je, aby mali pozitívny vzťah k moderným technológiám a chuť cestovať, uvádza sa v tlačovej správe. 

Tak, ako je cieľom platformy Sygic Travel priniesť zmenu do cestovania, tak chceme zmeniť život nášmu novému kolegovi. Rok cestovať a spoznávať nepoznané otvára možnosť splniť si svoj sen a zároveň nám poskytne to najlepšie z celého sveta, čo by mali naši používatelia vidieť. Preto hľadáme nadšenca pre cestovanie, ktorý sa stotožní s našimi hodnotami a pracovná náplň sa stane pre neho veľkou výzvou,“ hovorí Michal Štencl, CEO spoločnosti Sygic. 

Vybraný uchádzač by sa mal predstaviť natočeným videom zo svojho mesta a krátkou videovizitkou. Sygic to s ponukou myslím vážne. Z uchádzača sa stane oficiálne zamestnaný člen tímu, ktorého pracovná cesta okolo sveta bude plne hradená. Sygic zaplatí plnú cenu letenky, ubytovania, stravovanie a tiež plat. Ten závisí na individuálnych podmienkach. "Výber uchádzača na prácu snov je klasickým výberom nového kolegu. Tak ako aj pri bežných pohovoroch aj tu je plat otázka dopytu a ponuky," ozrejmila Daniela Zelinová, PR Communication Specialist v spoločnosti Sygic. 

Nová služba Sygic Travel má jej používateľom pomôcť v každom štádiu ich cesty: hľadanie inšpirácií, plánovanie, rezervovanie a prispôsobenie celej dovolenky konkrétnym potrebám. Ide o aplikáciu, ktorá je prepojená napríklad aj s Facebookom a umožní tak získať informácie vopred. Sygic sľubuje, že takto dostanú cestovatelia všetko, čo potrebujú, pod jednou strechou. 

 

 

Zdroj: red.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 23:41