StoryEditor

Takto vyzerá prvá kaviareň Starbucks na Slovensku

31.05.2016, 13:00
Novú kaviareň otvorili dnes v bratislavskom Auparku. Do konca roka budú otvorené ďalšie dve prevádzky (oficiálne foto).

Kaviareň Starbucks v Auparku má rozlahu 220 m2 a zákazníkom ponúka 119 m iest na sedenie. Ide o 250-tu kaviareň Starbucks v strednej Európe.

Prvá kaviareň bola otvorená v partnerskej spolupráci so spoločnosťou AmRest. „AmRest otvára prvú kaviareň Starbucks na Slovensku formou licenčnej zmluvy so Starbucks. Dúfame, že si lokálni zákazníci zamilujú jedinečnú atmosféru Starbucks a jeho vynikajúci zákaznícky servis a že s nami budú zdieľať vášeň pre kávu tej najvyššej kvality,“ povedal Adam Mularuk, prezident AmRest.

Hlavnými rysmi interiéru sú na mieru vyrobené tapety s motívom vetví kávovníka a čiernobiele fotobrafie zobrazujúce pestovanie kávy. Za barom sa nachádza pokojnejšia zóna s dvoma „skupinovými“ stolmi a dlhou pracovnou doskou, ktorá podporuje väčšie prepojenie medzi zákazníkmi a zamestnancami.

Do konca roka je plánované otvorenie ďalších dvoch kaviarní, lokácie však spoločnosť zatiaľ nekonkretizovala. Na otázku, či sa dočkáme kaviarní aj v starom meste Bratislavy, teda na miestach, ktoré sú pre Starbucks typické, zástupcovia odpovedali, že tieto lokácie zvažujú, avšak ich výber podlieha prísnym kritériám.  

 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 12:58