StoryEditor

Telekom partnerom turné skupiny Depeche Mode

04.02.2013, 11:00
Značka Telekom sa stala partnerom skupiny Depeche Mode počas jej letného európskeho turné.

V rámci turné sa kapela v sobotu 25. mája predstaví aj v Bratislave. Pre slovenských fanúšikov Depeche Mode pripravuje Telekom rôzne aktivity pred koncertom i počas neho. Niekoľko šťastlivcov sa dokonca bude môcť stretnúť s členmi kapely. Atraktívna súťaž bude prebiehať na Facebook stránke Telekomu.

 

Význam partnerstva zdôraznil Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market segment Slovak Telekomu: „Prísľub našej značky „Zažime to spolu“ je leitmotívom všetkých našich aktivít pri podporovaní hudobných podujatí. Depeche Mode je svetovou hudobnou ikonou známou okrem iného neuveriteľne lojálnymi a komunikatívnymi fanúšikmi. Spolu so skupinou im chceme priniesť unikátny zážitok, a to aj prostredníctvom našich technológií a služieb.“

 

Práve fanúšikovia sú v centre záujmu partnerstva. Telekom ich chce vyzvať, aby prispeli predmetmi zo svojich osobných zbierok do jedinečnej výstavy artefaktov Depeche Mode a podelili sa tak o ne s ostatnými.

 

Líder skupiny Dave Gahan sa na spoluprácu teší a hovorí: „Vždy bolo pre nás dôležité využívať inovatívne technológie, aby bolo každé naše ďalšie turné lepšie a väčšie, ako to predošlé. S podporou Telekomu budeme môcť dať väčšiemu počtu ľudí ako kedykoľvek predtým možnosť podieľať sa na našom najbližšom európskom turné.“

 

Partnerstvo Telekomu s britskou hudobnou skupinou je pokračovaním tradície tejto značky spájať sa s významnými medzinárodnými umelcami, ako boli napr. Robbie Williams či Katy Perry. 

http://youtu.be/LTMADuElInE

Zdroj: Stratégie

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 18:37