Víno Matyšák
StoryEditor

Víno Matyšák vstupuje na americký trh

19.08.2014, 17:00
Krst novej limitovanej edície vína značky Matyšák, určenej pre americký trh, sa uskutoční v rámci newyorského septembrového týždňa módy.

Spoločnosť Víno Matyšák sa ide prezentovaťna americký trh. Novú limitovanú edíciu vín (bližšie informácie o tejto edícii zatiaľ spoločnosť nezverejnila) určenú pre americký trh budú môcť ochutnať okrem iného aj hostia exkluzívneho privátneho clubu CARIBOU CLUB v Aspene. Krst tohto produktu prebehne v septembri vrámci projektu Slovak Fashion Night 2014, ktorý sa uskutoční v New Yorku.

Prečo práve spojenie Víno Matyšák a CARIBOU CLUB v Aspene približuje Peter Matyšák, majiteľ spoločnosti Víno Matyšák, s.r.o.: „CARIBOU Club v americkom Aspene je vysokoprestížna záležitosť. Možnosť vstupu za 25 000 USD ročne sem má len približne 200 členov, a to z prostredia najprestížnejšej smotánky z umeleckých, športových kruhov a tiež z kruhov biznismenov. K členom patrí napríklad Madonna, Charlie Sheen, Paris Hilton, Ivana Trumpová a ďalšie v USA aj u nás obdivované celebrity, ktoré si potrpia len na to najlepšie. Tomu samozrejme zodpovedá aj výber a servis jedál a vín. „Oliver Jaderko, FOOD and BEVERAGES manager and Somelier tohto klubu, vyberá len najlepšie a najprestížnejšie vína z celého sveta. Súčasťou tejto unikátnej zbierky pre najvyberanejšiu klientelu bude od septembra tohto roku aj víno zo Slovenska – špeciálna limitovaná edícia z rodinného vinárstva Matyšák. Je to pre nás veľká česť, prestíž, obrovský záväzok a tiež príležitosť presadiť sa na americkom trhu.“

Slovak Fashion Nihght 2014 je veľká módna udalosť určená pre mladých nádejných slovenských dizajnérov. Pod organizátorskou taktovkou americko – slovenskej nadácie +421, predstavia mladí nádejní umelci zo Slovenska svoju kreatívnu tvorbu prvýkrát v históriiaj v rámci newyorského septembrového týždňa módy (NY Fashion Week September 2014). „Cieľom tohto podujatia je podporovať slovenské talenty, umenie, kultúru a špičkové produkty v USA, umožniť prezentovať sa v New Yorku, v centre svetového obchodu a módy“ uvádza Peter Matyšák.

 

Zdroj: rm

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 16:44