Martin Jakubec
StoryEditor

Značku Senzi TV si chce zaregistrovať firma Martina Jakubca

17.09.2013, 13:00
Medzi služby, na ktoré plánuje ochrannú známku využiť, patrí tvorba CD alebo televízne vysielanie.

Úrad priemyselného vlastníctva zaevidoval žiadosť o registráciu ochrannej známky "Senzi TV". Nepodala ju však televízia Joj a jej prevádzkovateľ MAC TV, ale firma Maja production.

Jediným konateľom Maja production je moderátor a spevák šlágrov Martin Jakubec. Jeho firma sa podľa údajov na webe venuje aj hudobnej produkcii a vydavateľskej činnosti. "Naša produkcia je majiteľom licencií, autorom námetov a scenárov viacerých hudobno zábavných relácii," uvádza stránka. Úrad priemyselného vlastníctva zaevidol žiadosť o registráciu značky Senzi TV 11. septembra. Medzi služby, na ktoré ju chce Maja production využiť, patrí napríklad tvorba CD, ale aj televízne vysielanie.

Na Slovensku už vysiela televízia Senzi. Odštartovala 1. septembra a patrí do rodiny Joj - prevádzkuje ju MAC TV. Cieľovou skupinou sú primárne ľudia nad 40 rokov, jej program tvoria prevažne hudobné bloky so šlágrami. Viac informácií o Senzi.

Martin Jakubec o registrácii značky Senzi TV:

Aké máte zámery so značkou Senzi TV, na čo konkrétne ju plánujete používať?

Naša televízna a produkčná spoločnosť je momentálne v konaní na ÚPV SR vo veci registrácie ochrannej značky - slovnej Senzi TV. Konali sme tak na ochranu našich investičných a programových zámeroch, ktoré pod týmto slovným označením už realizujeme ako aj v mutáciách od roku 2009, kedy sme pre regionálne televízne spoločnosti produkovali hudobno zábavné formáty Senzi paráda a Senzi zábava ako aj Slovensko sa zabáva, Šláger paráda či hitparády Senzi TV paráda a Senzi TV zábava. Práve preto sme pristúpili k ochrane označenia podaním žiadostí v čase stupňujúcej sa konkurencii na mediálnom trhu, ktorá by mohla zamieňať toto označenie v obchodnom styku.

Aké je vaše prepojenie s televíziou Senzi?

Prepojenie s televíziou Senzi je otázkou budúcnosti. Každý projekt má svoj vývoj a vyžaduje si čas a rokovania. Všetky možnosti sú otvorené, v tejto dobe však pracujem na svojich projektoch Repete, Šláger paráda, Návraty, Slovensko sa zabáva - turné po Slovensku a filme By Martin Jakubec.

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 17:03