Zuzana Eliášová
StoryEditor

Zuzana Eliášová odišla z postu hovorkyne ČSOB

02.05.2016, 09:13
Jej novým pôsobiskom je oddnes Univerzitná nemocnica Bratislava.

Zuzana Eliášová je na poste hovorkyne Univerzitnej nemocnice Bratislava zodpovedná za externú, internú komunikáciu a sociálne médiá. Do najväčšej nemocnice na Slovensku prichádza z ČSOB skupiny z pozície hovorkyne. Predtým pôsobila v TV Markíza ako redaktorka domáceho spravodajstva so zameraním primárne na oblasť zdravotníctva. Zuzana Eliášová vyštudovala Katedru žurnalistiky Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, absolvovala stáž vo svetovej spravodajskej televízii CNN a je trojnásobnou hovorkyňou roka 2015, 2014, 2013 v kategórii privátny a komerčný sektor. 

„Na novú prácu sa veľmi teším, oblasť zdravotníctva mi je blízka, nakoľko som sa jej niekoľko rokov venovala ako novinárka. Zdravotníctvo je o záchrane ľudských životov a návrate toho najcennejšieho, čo ľudia majú, zdravia. Verím, že sa nám podarí prezentovať, že v Univerzitnej nemocnici máme špičkových odborníkov, robíme tu unikátne medicínske výkony a pacienti u nás dostávajú kvalitnú zdravotnú starostlivosť na vysokej odbornej úrovni," hovorí Zuzana Eliášová.

Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB) je najväčším zdravotníckym zariadením na Slovensku. Tvorí ju päť nemocníc  – Nemocnica Ružinov, Nemocnica ak. L. Dérera na Kramároch, Nemocnica sv. Cyrila a Metoda na Antolskej ulici, Nemocnica Staré Mesto na Mickiewiczovej ulici a Špecializovaná geriatrická nemocnica Podunajské Biskupice. Je štátnou príspevkovou organizáciou, ktorej zriaďovateľom je Ministerstvo zdravotníctva SR. 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 18:12