Prvá podoba webu Stratégie.sk spred desiatich rokov
StoryEditor

Deň "S": Na svete sú nové Stratégie.sk

09.05.2012, 09:43
Stratégie.sk prichádzajú s novým layoutom a konceptom webu. Budeme pod Pianom? Preklopíme celý print na web? Prečítajte si odpovede.

Budeme pod Pianom? Preklopíme celý print na web? Prečítajte si odpovede.

Stratégie.sk prichádzajú s novým layoutom. Ide o druhý redizajn v existencii nášho webu a vôbec prvý v réžii Ecopressu. Čo prinášame? Prečítajte si odpovede na najčastejšie otázky:

Ktorá firma vám web vytvorila?
Žiadna, vznikol in-house v tíme riaditeľa oddelenia digitálnych médií Jozefa Sukovského.

Čo prinesiete nové oproti starému webu?
Môžete sa tešiť na úplne novú sekciu blogov a komentárov, ktorú vám budeme postupne "dávkovať" a pridávať nové mená z brandže. Odčlenili sme tiež pôvodné autorské správy od tlačových. Na rozdiel od starých Stratégií.sk nájdete na novom webe vybrané materiály z printu – komentáre či Case Study (odporúčame vám pozrieť si Skúsenosť ČSOB s otvoreným tendrom, veľmi zaujímavé čítanie). Okrem toho pôvodné materiály pre web, chystáme rozhovory s ľudmi z brandže špeciálne pre našich online čitateľov.

Preklopíte na web celý obsah printu, napríklad s časovým oneskorením?
To neplánujeme.

Budete pod Pianom?
Nie :-)

Obľúbil som si Marketér.sk. Ten úplne zanikne?
Ako ste si všimli, Marketér.sk funguje od februára v obmedzenom režime. Všetko z neho však naďalej pokračuje na Stratégiách – nájdete tu Coffee Break, a obľúbené blogy Bright Minds, ADC či AdArenu Michala Halmeša. A onedlho tiež všetko spravodajstvo, ktoré kedy na Marketérovi vyšlo.

Na starých Stratégiách sa mi páčilo zakladať diskusné fóra. Čo teraz?
Máme pre vás lepšie riešenie – zakladajte diskusné fóra v našej oficiálnej LinkedIn skupine. Na LinkedIne je predsa každý, kto v B2B niečo znamená.

OK, LinkedIn chápem. Ale načo sú vám ostatné siete?
Ako ste sa už mohli presvedčiť, na Facebooku sa zabávame. Na Google+ nájdete flešové správy o sledovanosti – preto sa nechystáme ani zverejňovať všetky tlačové správy o sledovanosti našich staníc, ale dáta vám prinesieme v jednoduchšej forme. A s Twitterom, kde máme skvelých 1 615 followerov, máme isté plány, ktoré uvidíte už čoskoro.

HNonline ešte minulý rok avizovalo nový web o médiách, reklame a marketingu. Bude aj ten?
Nie, rozhodli sme sa sústrediť všetok brandžový obsah pod značkou Stratégií.

Máte akékoľvek ďalšie otázky k webu? Chcete nám povedať, čo si o nových Stratégiách.sk myslíte? Veľmi radi uvítame váš názor. Diskutujte pod správou alebo píšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 03:33