HNonline spúšťa vlastnú HNtelevíziu
StoryEditor

HNonline spúšťa novinku vo video obsahu. Vlastnú HNtelevíziu

23.03.2015, 12:24
Nový projekt spustí vydavateľstvo Mafra Slovakia v máji. Čitateľom a divákom predstaví koncept videí zameraných na biznis a na zábavu. 

„Weby nášho vydavateľstva kontinuálne rastú. Každý mesiac u nás ľudia urobia okolo 17 miliónov klikov. Číta nás vyše 830-tisíc ľudí a chceme rásť. Vidíme na trhu priestor práve vo video obsahu, a preto začneme s vlastnou internetovou HN televíziou,“ vysvetľuje Andrea Szöcsová, šéfka online projektov vydavateľstva Mafra Slovakia.  

Vydavateľstvo preto investovalo do vlastného štúdia s najmodernejšími technológiami.

Spoluautormi projektu sú profesionáli ako František Borovský, ktorý stál na čele veľkej komerčnej televízie a bude sa podieľať aj na tvorbe relácií. Techniku a štúdio má pod palcom skúsený režisér reality šou či veľkých projektov Jeffo Minařík. Štúdio navrhol jeden z najlepších architektov na trhu - Jaroslav Holota. Ten má na konte najšpičkovejšie štúdia v najväčších slovenských i českých televíziách.

 

HNtelevízia spustí svoje vysielanie už v máji, pričom vydavateľstvo už teraz pracuje na jej obsahu. Okrem ekonomických relácií ako napríklad Biznis lídri, kde budú špičky slovenského biznisu reagovať na aktuálnu tému, pripravujú politickú Arénu Daga Daniša, Success story úspešných slovenských značiek, ale aj Najväčšie investičné prešľapy. 

HNtelevízia nebude len informovať, glosovať či vzdelávať, ale príde aj s oddychovejšími reláciami. „V HN televízii vidíme veľký potenciál. Veríme, že ako unikátna novinka nášho vydavateľstva zaujme nielen čitateľov, ale aj našich klientov,” vysvetľuje výkonný riaditeľ Mafra Slovakia Vladimír Mužík.

„Novinárčina je čoraz všestrannejšia oblasť, a keďže v HN je veľa odborníkov a talentov, verím, že sa nám podarí ukázať novú tvár webu, ktorý bude odborný, ale aj oddychový,“ uzatvára František Borovský.

 

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: redakcia

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 12:22