StoryEditor

HNonline.sk sa zmení: Nový dizajn a denne exkluzívne materiály

08.09.2013, 15:00
HNonline.sk redizajnuje, bude prvý slovenský spravodajský portál fungujúci v cloude. A každý deň prinesie exkluzívne autorské materiály.

Viac exkluzívneho obsahu v modernejšom balení. Aj to ponúkne nový redizajnovaný portál Hospodárskych novín, ktorý sa spúšťa od 9. septembra.  

Vydavateľstvo Ecopress pripravilo webový portál, ktorý by mal byť bližšie k ľuďom. „Prispôsobí sa vám a zariadeniam, cez ktoré ho čítate. Napríklad v práci monitoru, smartfónu počas obedovej pauzy alebo tabletu, cez ktorý sa pripájate večer z domu,“ vysvetľuje Jozef Sukovský, riaditeľ sekcie Digitálne médiá.

Dodáva, že pre vydavateľstvo je dôležité, aby HNonline.sk udával trendy a napredoval aj z technologickej stránky, a zároveň ponúkal jednoduchý a používateľsky priateľský prístup k informáciám. Ide aj o prvý slovenský spravodajský portál, ktorý bude fungovať v cloude (tzv. virtuálnom úložisku) od spoločnosti Rackscale.

„Chceme stavať najmä na obsahu a na pridanej hodnote pre nášho čitateľa. Aj preto od septembra prinášame denne exkluzívne autorské materiály od našich redaktorov, ktoré budú dopĺňať aktuálne ekonomické a domáce spravodajstvo. A navyše posilňujeme názory a videokomentáre k aktuálnym témam,“ hovorí šéfredaktor Hospodárskych novín Peter Vavro.

Novinky sa dotknú aj populárneho finančného portálu Finweb, ktorý sa rozrastie o seriály o investovaní a o trhoch. Lifestylový portál HNstyle sa ešte viac zameria na spravodajstvo a testy z oblasti digitálu a auto moto či sekcie Gastro. Najrýchlejšie rastúci projekt HNporadňa rozšíri portfólio odborníkov, ktorí denne odpovedajú na otázky čitateľov. „Veríme, že práve takýto obsah nám pomôže odlíšiť sa na trhu,“ dopĺňa Vavro.

Nová stránka HNonline.sk integruje tiež všetky weby vydavateľstva. Bude ponúkať obsah napríklad aj z magazínu Stratégie či Run.

Okrem HNonline.sk spúšťa vydavateľstvo v rámci nových jesenných projektov aj portál Mediweb. Ten svojím obsahom nadväzuje na úspešné a dlhoročné zdravotnícke portfólio vydavateľstva. Na jednom mieste poskytuje informácie pre odbornú zdravotnícku verejnosť: lekárov, sestry, farmaceutov, lekárnikov a iných pracovníkov, ako aj pre profesie, ktoré súvisia so zdravotníctvom.

Nová homepage HNonline.sk od zajtra:

Zdroj: Ecopress

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:43