StoryEditor

Najčítanejší web o médiách v Česku zamkne obsah

08.10.2013, 14:00
DigiZone.cz si oddnes pýta 3 900 Kč za ročný prístup k prémiovým správam.

Mediálny web DigiZone.cz zamkýna svoj obsah. Denne bude mať tri až štyri spoplatnené "prémiové" správy; ostatné ostane zadarmo. Oznámil to v správe.

Pod zámok sa dostanú exkluzívne informácie, recenzie, rozhovory a dáta o českej sledovanosti, pričom DigiZone.cz ich plánuje prinášať podrobnejšie ako doteraz. "Prémiový obsah budeme pripravovať ako službu navyše. Veríme, že čitatelia odborného serveru, ako je DigiZone.cz, budú mať o predplatné týchto exkluzívnych informácií záujem," cituje web riaditeľa médií Internet Info Aleša Miklíka. Väčšina obsahu má byť podľa neho zadarmo.

Prvým príspevkom, ktorý dnes DigiZone.cz zamkol, je rozhovor s programovou riaditeľkou Novy Alex Ruzek.

DigiZone.cz si pýta za ročný prístup k platenému obsahu 3 900 Kč bez dane (152,9 eur), respektíve 50 Kč bez dane (2 eurá) za jednu správu.

DigiZone.cz je načítanejším webom o médiách v Česku. V auguste mal podľa NetMonitora návštevnosť 121 547 RU a vyše 2,4 milióna PV.

V Česku napriek tomu, že v krajine nie je dostupné Piano, nejde o prvý prípad zamknutia podobne zameraného webu. Časť svojho obsahu majú zamknuté weby motejlek.com aj borovan.cz, pričom oba sa čiastočne venujú mediálnym témam. Motejlek.com pýta za ročné predplatné 14 000 Kč, Borovan.cz 8 999 Kč.

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 17:38