StoryEditor

Piano bude používať aj americký Newsweek

21.01.2014, 14:22
Piano má prvého amerického klienta, dohodlo sa aj s vydavateľmi v Nemecku a Španielsku.

Slovenský systém zamykania webov Piano získal ďalšieho klienta. Je nim americký časopis Newsweek. Informuje Piano v oficiálnom stanovisku.

"Piano Media poskytuje Newsweeku kompletné riešenie pre platený obsah, ktorý nie je súčasťou žiadneho z národných systémov Piano," uvádza spoločnosť. Newsweek teda začína používať technológie Piana vrátane indentity manažmentu, platobných systémov, meteringu aj komunikačného riešenia s koncovými užívateľmi. Piano bude pre Newsweek zabezpečovať všetko okrem call centra. "Digitálne predplatiteľské riešenie Piana umožňuje vydavateľovi predávať digitálny aj nedigitálny obsah ako súčasť predplatiteľského balíka." Newsweek tiež ponúka balík print + digitál, ktorý zastreší práve Piano.

Piano zároveň avizuje, že sa dohodlo aj s vydavateľmi v Nemecku a Španielsku, novým dealom je napríklad poskytnutie zamykacieho systému pre Neue Osnabrucker Zeiting. Newsweek je prvým klientom Piana z USA. Zamykací systém okrem toho na celonárodnej úrovni funguje na Slovensku, v Slovinsku a Poľsku.

Spoločnosť Piano Media spoluzakladal Tomáš Bella, od začiatku v roku 2011 bol generálnym riaditeľom. K októbru minulého roka sa rozhodol z tohto postu odísť. Prečítajte si o tom viac.

Informáciu o Newsweeku ako prvý priniesol web O médiách.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:32