Tomáš Bella
StoryEditor

Tomáš Bella už nebude šéfom Piana

09.09.2013, 07:00
Exkluzívne. Systém zamykania webov Piano Media bude mať nového šéfa. Prečítajte si zdôvodnenie Tomáša Bellu.

Piano bude mať čoskoro nového šéfa. Jeho spoluzakladateľ Tomáš Bella odchádza z pozície CEO spoločnosti Piano Media.

"Piano v súčasnosti vstupuje do novej fázy rozvoja, keď sme v priebehu augusta a začiatkom septembra podpísali prvé zmluvy na implementáciu systému spoplatnenia pre viacero vydavateľstiev v západnej Európe. Rozhodol som sa preto v októbri odovzdať vedenie firmy kolegom, ktorí majú predpoklady ďalej rozvíjať najmä aktivity firmy v zahraničí. Naďalej v Piane zostanem v pozícii člena predstavenstva a spolumajiteľa, od októbra sa však chcem znova venovať najmä žurnalistike," povedal Bella pre Stratégie.

Tomáš Bella stál pri vzniku Piano Media v roku 2011, od začiatku bol generálnym riaditeľom. Pod jeho vedením sa systém zamykania webov spustil najskôr na Slovensku, začiatkom roka 2012 sa rozšíril do Slovinska v septembri 2012 aj do Poľska. Piano je projektom spoločností Etarget a NextBig (v ktorej je Bella konateľom), neskôr pribudol Monogram Ventures a minulý rok získalo Piano investorský vklad z fondu 3TS Capital Partners, ktorý napríklad v minulosti u nás financoval Globtel.

Pred spustením Piana pôsobil Tomáš Bella vo vydavateľstve Petit Press - bol zástupcom riaditeľa Sme.sk a predtým šéfredaktorom Sme.sk.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 00:25