StoryEditor

Aj rozhodujúci zápas Spartaka Trnava uvidíme v televízii

19.08.2014, 14:30
Práva na zápas FC Zürich - Spartak Trnava zakúpila televízia Dajto. Prvý duel pôjde na Dvojke RTVS.

Dôležitý zápas Spartaka v Európskej lige UEFA uvidia televízny diváci. Práva na duel FC Zürich - Spartak Trnava zakúpila televízia Dajto. Dnes oficiálne potvrdila, že ho odvysiela.

Rozhodujúci zápas o postup do hlavnej súťaže Európskej ligy sa hrá vo štvrtok 28. augusta, na Dajto odštartuje štúdiom o 20:15. Stanica kvôli tomu vydala programovú zmenu a z programu vyradila pôvodne plánovaný film Nepriestrelný mních (Bulletproof Monk) a presunula ho na stredu. Zápas sa hrá v meste St. Gallen.

Aj prvý duel Spartak Trnava - FC Zürich uvidia fanúšikovia v televízii. V tomto prípade práva kúpila RTVS a odvysiela ho v priamom prenose na Dvojke vo štvrtok 21. augusta od 20. hodiny. Ako informuje Spartak na svojom webe, lístky na zápas, ktorý sa hrá na štadióne ViOn v Zlatých Moravciach, sú už vypredané.

Kým Spartak Trnava sa do televízie dostal, klub AS Trenčín také šťastie nemal. Jeho zápas v Európskej lige proti anglickému Hullu televízie neodvysielali. Dôvodom bol fakt, že klub sa nedohodol so žiadnou z nich na kúpe práv. Viac informácií.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:38