StoryEditor

Aké budú prvé kroky nového šéfa skupiny Markíza?

26.09.2013, 17:45
Dnes sa nový šéf Markízy Matthias Settele osobne predstavil zamestnancom v Záhorskej Bystrici. Zisťovali sme, akú zvolí stratégiu vedenia televízie.

Podľa našich informácií sa dnes nový šéf Markízy Matthias Settele osobne predstavil zamestnancom v Záhorskej Bystrici. Zisťovali sme, akú zvolí stratégiu vedenia televízie.

Podľa našich informácií sa dnes nový šéf Markízy Matthias Settele osobne predstavil zamestnancom v Záhorskej Bystrici, kde uviedol, že si najskôr osobne spraví prehľad v televízii a zorientuje sa na našom trhu a až potom zvolí stratégiu svojho vedenia. K otázkam trhu o tom, aké budú jeho prvé kroky vo funkcii generálneho riaditeľa našej najsledovanejšej televíznej skupiny sa preto nový šéf televízie zatiaľ nechce vyjadrovať.

 

Matthias Settele včera v tlačovej správe CME oficiálne uviedol, že sa teší na vedenie slovenského tímu a že bude súčasťou „príbehu úspechu“ Markízy: „Chcem prispieť k rozvoju jej kanálov a značiek naprieč všetkými médiami.“

 

Nový šéf televízie Markíza Matthias Settele (46) pochádza z Rakúska. Pred pôsobením v CME zastával pozíciu generálneho manažéra v spoločnosti Turner Nordic a Baltic, v minulosti pracoval ako televízny a produkčný konzultant pre viaceré medzinárodné televízne skupiny, vrátane RTL Group či MTG/Viasat group. Bol tiež konzultantom pre samotné televízne stanice, napríklad rakúsku verejnoprávnu televíziu ORF. Podľa jeho spolupracovníkov patrí Settele medzi európsku špičku v brandži.

 

K odchodu Zuzany Ťapákovej zo šéfovskej stoličky Markízy sa dnes už vyjadrilo pár ľudí z brandže, napríklad šéf konkurenčnej JOJ František Borovský a predseda Rady pre vysielanie a retransmisiu Miloš Mistrík.

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 11:29