StoryEditor

Akty X sú späť. Novú minisériu vysiela od stredy TV Plus

25.01.2016, 07:00
Premiérové epizódy Aktov X bude vysielať TV Plus od 27. januára o 20:35. Len dva dni po premiére v Amerike a aj s dabingom.

Už v roku 1993, kedy sa seriál Akty X dostal prvýkrát na televízne obrazovky, sa stal fenoménom. Vo vysielaní vydržal celých deväť sérii, čo je už úctyhodná doba. V prepočte na časti to znamená spolu 202 epizód. Medzitým sa dočkal aj dvoch filmových spracovaní, ktoré sa dostali do kín. Najprv ešte počas vysielania v roku 1998 a druhýkrát v roku 2008, šesť rokov po skončení seriálu v roku 2002.

 

 

Tento rok v januári sa vracia v novej podobe – vo forme minisérie, ktorá sa celkovo dočká šiestich časti. V amerike štartujú v nedeľu 24. januára a o dva dni na to ich uvidíte aj u nás na Slovensku.

 

Televízia PLUS bude vysielať premiérovú epizódu minisérie Aktov X v stredu 27. januára o 20:35, iba dva dni po americkej premiére. Seriál bude u nás nielen expresne vysielaný, ale dočká sa aj slovenského dabingu.

 

Fanúšikovia seriálu majú od návratu veľké očakávania, pretože na nových epizódach pracuje pôvodný tvorca šou, scenárista a režisér Chris Carter. David Duchovny a Gillian Anderson, predstavitelia agentov Muldera a Scullyovej, sú už asi samozrejmosťou. Témy seriálu výrazne ovplyvnia súčasné spoločenské problémy ako otázka súkromia a virtuálneho špehovania v modernej dobe.

 

Zdroj: TV Joj, red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. august 2024 17:04