Vilo Rozboril v šou V siedmom nebi. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Čaká nás veľa televíznych premiér (video)

05.09.2014, 16:04
Vilo Rozboril, Peter Marcin, deti-detektívi, návrat Kataríny Brychtovej z dovolenky. Víkend bude plný televíznych premiér.

Nový slovenský seriál, návrat Vila Rozborila na televízne obrazovky, Peter Marcin s novou talk show - aj taký bude tento víkend. Čaká nás vysoká koncentrácia nových televíznych projektov a premiér.

Ako vyzerajú programové štruktúry jesene? Pozrite si prehľad po jednotlivých dňoch a k nemu stručný komentár Stratégií v správe Veľký prehľad sezóny: Aké budú súboje Markízy, Joj a Jednotky.

 

Piatok 5. septembra

Farma, Markíza, 20:30 - piatu sériu farmárskej reality šou čaká vôbec prvý Duel tejto sezóny.

Superhrdinovia, Jednotka, 20:20 - verejnoprávna televízia prinesie nový 12-dielny slovenský seriál, podľa anotácie "takmer detektívny príbeh dvoch chlapcov", ktorí riešia krádeže na ich škole. RTVS hovorí, že to bude "Superhrdinskú jeseň", na tomto projekte postavila PR celej jesennej štruktúry. Prečítajte si viac.

Milujem Slovensko, Jednotka, 20:45 - šou s Martinom Nikodýmom, Adelou Banášovou a Danom Danglom sa vracia s novou sériou v mierne pozmenenom vysielacom čase. Viac o novej sérii Milujem Slovensko vrátane rozpočtu.

 

Sobota 6. septembra

Pošta pre teba, Jednotka, 20:20 - premiérové časti talk show Kataríny Brychtovej sa vracajú po letnej prestávke

Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou, Jednotka, 21:15 - návrat po letnej prestávke

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina, Jednotka, 21:45 - Peter Marcin má novú 40-minútovú talk show. Hosťami v prvej časti budú Jozef Vajda, Martin "Mako" Hindi a Soňa Pernecká. "Nechali sme sa inšpirovať existujúcimi formátmi v Spojených štátoch amerických, ideme skôr tou láskavou cestou," povedal pre TASR programový riaditeľ Tibor Búza. Viac o Marcinovej talk show.

 

Nedeľa 7. septembra

V siedmom nebi, Joj, 20:30 - Vilo Rozboril sa vracia na televízne obrazovky, na vyše dvojhodinovej ploche v nedeľnom prime-time bude opäť pomáhať ľuďom plniť ich želania. Televízia sľubuje "veľké emócie a veľké príbehy obyčajných ľudí", v prvej epizóde sa zapoja aj celebrity ako Dara Rolins, možno budeme počuť aj novú pieseň v podaní Rozborila. Prečítajte si viac o relácii.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 06:03