Chlapi neplačú
StoryEditor

Chlapi neplačú sa vrátia v septembri. Takto ich Markíza promuje (video)

20.08.2014, 11:20
Seriál televízie Markíza sa vracia. Stanica ho už podporuje kampaňou vo svojom vysielaní.

Televízia Markíza zverejnila, kedy vráti svoj podvečerný seriál Chlapi neplačú. Po letnej prestávke opäť pokračuje od utorka 2. septembra. Bude sa vysielať v tradičnom čase cez pracovné dni od 17:50. Vyplýva to z programových plánov.

Markíza okrem toho už odštartovala on air kampaň na podporu seriálu; do vysielania nasadila krátky teasing a tiež dlhšie promo.

Tradičné ostane aj konkurenčné nastavenie: Joj bude vysielať Súdnu sieň. S nasadením premiérových častí sa poponáhľala a začne ich vysielať už od budúceho týždňa. Urobila tak programovou zmenou - pôvodne chcela mať až do konca augusta reprízy. Jednotka ponúkne Duel a 5 proti 5, ktoré jej prinášajú staničné nadpriemery v skupine 12+. Od septembra už nasadí nové časti, v lete mala reprízy.

Návrat Chlapov neplačú môže Markíze pomôcť vylepšiť výkony v dôležitom podvečernom slote  a robiť nábehovú krivku pre Televízne noviny. Seriál mal dlhšiu prestávku: naposledy išiel 6. júna, kedy "svadobná" epizóda dosiahla tohtoročné maximum - trhový podiel 38,4 % v 12-54. V letnom medziobdobí to Markíza o 18. hodine skúšala s Druhým dychom a Rodinnými prípadmi; oba prinášali nižšie čísla ako Chlapi neplačú.

http://youtu.be/_gFnwRoAPFM

http://youtu.be/SMCkgfssKsQ

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 11:16