Seriál Pod kupolou (Under the Dome). Foto: DajtoDajto
StoryEditor

Dajto chystá »Vianoce pod kupolou«. Pozrite si to v predstihu

15.12.2014, 15:55
Vianočný maratón seriálu Pod kupolou sa blíži. Dajto avizuje "najväčšie seriálové dobrodružstvo", pre seriál Stevena Spielberga zmení aj svoju grafiku. Prinášame video.

Televízia Dajto sa pripravuje na vianočný maratón amerického seriálu Pod kupolou (Under the Dome) - ako sme už informovali, celú prvú sériu odvysiela rýchlo, len za štyri večery. Vo vysielaní už má krátke teasre a zajtra spúšťa druhú fázu kampane. Prinášame ju v predpremiére.

Dajto zajtra nasadí minútovú upútavku. Avizuje v nej "najväčšie seriálové dobrodružstvo z produkcie Stevena Spielberga" a Pod kupolou označuje za "jeden z najlepších seriálov súčasnosti".

Under the Dome patril medzi tri najsledovanejšie dramatické seriály sveta za rok 2013. Sledovanosť a medzinárodné predaje boli ťahákmi, ktorými sa Dajto snažilo nalákať aj slovenských inzerentov reklamy v prezentácii svojich jesenných ťahákov. Prečítajte si o tom viac.

Minútová upútavka na seriál Pod kupolou, ktorú od zajtra nasadí Dajto:

Stanica Dajto postavila na tomto seriáli celú svoju vianočnú kampaň. Jej sloganom bude "Vianoce pod kupolou" a zajtra spúšťa novú staničnú grafiku, v ktorej bude kupola zhasínať sviečky či odrezávať vrcholky vianočný stromčekov. Pozrite si ukážky:

Viac o seriáli Pod kupolou

Pod kupolou (Under the Dome) pôjde na Dajto v slovenskej televíznej premiére. Stanica ho kúpila od distribučnej spoločnosti CBS Studios International, od ktorej má napríklad NCIS: Los Angeles. V Amerike ho vysiela CBS vždy v lete - už odvysielala dve série a na leto 2015 si objednala tretiu.

O čom je Pod kupolou (Under the Dome)

Krajina pôvodu: USA

Žáner: mysteriózny

Hrajú: Mike Vogel, Rachelle LeFevre, Dean Norris, Natalie Martinez, Britt Robertson, Alexander Koch, Colin Ford, Nicholas Strong, Jolene Purdy, Aisha Hinds

Vysielanie na Dajto: od 25. do 28. decembra 2014, vždy od 20:15 niekoľko epizód za sebou. Pozrite si podrobný programový plán

Seriál založený na knižnom bestselleri Stephena Kinga. Príbeh mestečka, ktoré nečakane a z nevysvetliteľných dôvodov skončí pod neviditeľným krytom, odrezané od sveta. Obyvatelia musia prežiť v postapokalyptických podmienkach a hľadať odpovede. Výkonnými producentmi sú aj Steven Spielberg a Stephen King

http://youtu.be/MlxkeJL_DQQ

http://youtu.be/wxLDCqfqmjU

http://youtu.be/tkQY1ZdpCSs

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 12:40