Inkognito
StoryEditor

Ďalšia programová zmena: Joj vytiahne Kameňák a zreprízuje Inkognito

21.10.2015, 08:00
Joj upraví dve neskoré večerné okná, zreprízuje Inkognito a proti Kredencu skúsi Kameňák.

Televízia Joj ohlásila ďalšiu programovú zmenu. Po tom, čo upravila prime-time, tentoraz urobí menšie úpravy v off-prime. Dotkne sa to hlavne Inkognita.

Joj po novom pridáva reprízu Inkognita: bude chodiť vždy v piatok po premiérovej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja - špeciál. Večerný film sa posúva na neskôr.

V pondelok o 20:35 ostáva premiéra Inkognita.

Zmena prichádza po tom, čo Markíza odvčera presunula Hornú Dolnú zo stredy späť na pondelok, kde chodila aj na jar. Prvé čísla sú pre Hornú Dolnú mimoriadne priaznivé; v tomto slote dosiahla podľa tlačovej správy rating 16,7 % a share 45,7 % v 12-54. Pritom minulý týždeň, keď išla ešte v stredu v konkurencii ČSMT, mala rating 13,8 % a share 36,6 %. Naopak, Inkognito kleslo do staničného podpriemeru.

Joj chystá ešte jednu zmenu - vytiahne Kameňák, ktorý nasadí za pondelkové Inkognito o 22. hodine, pričom škrtne Dvojičky a české Áno, šéfe! Troškova komédia, ktorá vie uhrať nadpriemerné výkony aj v reprízach, by mala pre zmenu konkurovať markizáckemu Kredencu. Ten sa v pondelok vrátil s novou sériou s ratingom 11,0 % a sharom 38,5 %.

 

Prečítajte si tiež: Markíza a Joj robia programové zmeny. Prinášame prehľad, čo bude inak

 

zdroj dát: PMT/TNS SK. Údaje zahŕňajú aj oneskorenú sledovanosť

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 16:55