Doktorka mafie (The Mob Doctor). Zdroj: DomaDoma
StoryEditor

Doma chystá premiérový seriál Doktorka mafie (video)

20.03.2015, 14:35
Doktorka mafie štartuje na Doma v apríli. Nábehovú krivku jej bude robiť Zakázaná láska.

Televízia Doma zaradí do programu nový seriál v slovenskej free-TV premiére. V utorok 7. apríla štartuje Doktorka mafie (The Mob Doctor).

Seriál sa bude vysielať na Doma namiesto Hriešnikov (Shameless), čiže vždy od pondelka do štvrtka okolo 23:55 v noci. Nábehovú krivku mu bude robiť Zakázaná láska (Ask-i Memnu/Forbidden Love).

Doktorka Mafie je seriál z produkcie stanice Fox. V Amerike sa vysielal v sezóne 2012/2013 a dosahoval podľa dát Nielsen 4,6-miliónovú sledovanosť (2+), respektíve rating 1,3 % v reklamne dôležitej cieľovej skupine 18-49. Keďže to bolo vzhľadom na vtedajšie výkony Foxu málo, vznikla len jedna 13-dielna séria.

Sledovanosť The Mob Doctor v USA sezóne 2012/2013
(zdroj: Nielsen, parameter: most current, teda vrátane divákov sledujúcich zo záznamu do 7 dní)

SkupinaMiesto v sezónnom rebríčkuSledovanosťSledovanosť (%)Rozdiel oproti priemeru Foxu
18-49 151. 1,695 mil. 1,3 % - 1,2
2+ 109. 4,625 mil. 1,6 % - 0,8
domácnosti 107. 3,372 mil. 3,0 % - 1,2

Doktorka mafie je lekárska dráma o chirurgičke čeliacej dvom pritikladom: sľubne sa rozvíjajúcej kariéra a mafii, ktorej spláca dlh a ošetruje jej "pacientov". Televízia Doma ju získala od distribučnej spoločnosti Sony Pictures Television International. V platenej káblovke v Česku a na Slovensku ju odvysielala AXN, dcérska televízia Sony.

O čom je Doktorka mafie (The Mob Doctor)

Pre lekárov je Hippokratova prísaha posvätná, no pre chicagskú lekárku s dlhom u mafie Grace Devlin nie je záchrana životov jediná starosť. Chirirgička sa ocitá medzi dvoma odlišnými svetmi, keď "rozvíja" svoju sľubnú lekársku kariéru v službách mafie (zdroj: distribútor).

Žáner: dráma, lekársky

Krajina pôvodu: USA (Fox, 2012-2013)

Herci: Floriana Lima, Jaime Lee Kirchner, James Carpinello, Jesse Lee Soffer, Jordana Spiro, William Forsythe, Zeljko Ivanek

Výkonní producenti: Josh Berman, Michael Dinner, Rob Wright

Distribútor: Sony Pictures Television International

 

Kampaň Sony pred štartom seriálu v USA

 

Video o seriáli

 

Čo funguje online a offline? Aká je budúcnosť televízie? Ako si získať zákazníka? Aj o tom budú hovoriť najdôležitejší ľudia v mediálnej a marketingovej brandži na konferencii Living on the Edge vo štvrtok 26. marca. Príďte na Living on the Edge aj vy. Kompletný program a prihlášku nájdete na hnonline.sk.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 10:21