StoryEditor

Domov na kľúč: Markíza ide prerábať byty a domy. Láka ľudí, aby sa prihlásili

04.03.2015, 10:45
Na Markízu prichádza nová relácia. Ten, kto chce zmeniť svoj byt či dom, sa práve teraz môže prihlásiť.

Televízia Markíza chystá novú reláciu Domov na kľúč a v týchto dňoch spustila do nej nábor. Avizuje, že prihlásiť sa môže každý, kto chce zmeniť svoj byt či dom, ale chýbajú mu financie, čas, nevie si nastaviť rozpočet, alebo má obavy, že to sám nezvládne.

Markíza ľuďom v relácii Domov na kľúč poskytne svojich odborníkov, ktorí zrealizujú rekonštrukciu "v rekordne krátkom čase". "Prerobia vám izbu v paneláku, ale pokojne aj časť rodinného domu tak, aby bol čo najmenej zaťažený váš rodinný rozpočet," uvádza na webe domovnakluc.markiza.sk.

Na webe Markíza prijíma prihlášky. Od ľudí chce fotku priestorov, ktoré by mali byť zrekonštruované, pýta sa na odhadované náklady na prestavbu alebo typ pomoci. Nábor podporila aj upútavkou priamo vo vysielaní. Nájdete ju na konci správy.

Relácia Domov na kľúč štartuje na TV Markíza 15. marca a bude sa vysielať vždy v nedeľu od 17:50 do 18:25. Čiastočne sa teda bude prekrývať s Novým bývaním na TV Joj. Moderátorom Domova na kľúč bude Peter "Šarkan" Novák. B2B brandži je známy ako moderátor Zlatého klinca 2014 alebo párty k 20. výročiu Stratégií. Má za sebou viacero televíznych a rozhlasových projektov.

 

Logo relácie Domov na kľúč

 

Náborová upútavka TV Markíza

http://youtu.be/xzLkqMZ8G_E

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 09:46