StoryEditor

Europa 2 dnes odštartovala zmeny v programe

02.09.2013, 14:58
Rádio bude mať v novej sezóne aj doteraz chýbajúci dopravný servis. Pozrite si upravený program a zmeny na moderátorských postoch.

Od dnešného dňa (pondelok 2.septembra 2013) začína aj pre rádiá nová sezóna. Stanica Europa2 sa rozhodla pre viaceré zmeny na moderátorskych postoch. "Od tohto nastavenia očakávame vyladenie vysielania vzhľadom na kvalitu a potenciál jednotlivých moderátorov. Myslím si, že sme každému našli to správne miesto," okomentoval rozhodnutie programový šéf rádia Juraj Volentics.

 

V novej sezóne bude vysielanie Europy2 vyzerať nasledovne:

- 6.00 – 9.00 hod: Ranná show ZOO s rôznymi kozmetickými úpravami - zmenená grafika, pozmenená štruktúra spravodajstva s "viac serióznymi správami" a správami zo športu; správy zo šoubiznisu budú ponovom v samostatnom celku

- 9.00 – 12.00 hod: Afterparty po novom s Kamilom Konkoľom

- 12.00 – 15.00 hod: Double D Show s Dominikou Dadíkovou

- 15.00 -18.00 hod: DETOXX s Tomášom a novou moderátorkou Adrianou Špronglovou

- 18.00 – 20.00 hod: Vyber si s Marcom

- Víkend zostáva bez zmeny, len do drajvu od 10.00 do 14.00 hod presúva Roman Juraško, ktorý ostáva moderátorom Europy 2

- Relácia MIXLAB nabieha od septembra v týždennom cykle

 

V rámci ďalšieho „tuningu“ nasadzuje od dnešného dňa stanica aj novú zvukovú grafiku.

 

Dopravný servis

Najväčšou zmenou bude ale spustenie dopravného servisu na Europe 2. Tento projekt by mal byť nasadený v priebehu septembra. "V pilotnej fáze budeme vysielať dopravné informácie od 6.00 do 18.00 hod, dvakrát v hodine, vždy o celej a o pol. Rovnako aj počas víkendu," dodal Juraj Volentics. Táto zmena by podľa neho mala ovplyvniť nárast Daily Reach, nakoľko všetky ostatné ukazovatele stanici vykazujú nárast: "V posledných číslach sme prvykrát historicky predbehli v ukazovateli Weekly Reach rádio Jemné melódie, čo je vynikajúci náznak do budúcna a práve od dopravných informácií si sľubujeme preklopenie týždenných poslucháčov na denných."

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
13. máj 2024 20:43