Evelyn. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Evelyn bude mať vlastný seriál na Joj

12.11.2014, 14:17
Hviezda sociálnych sietí bude mať vlastný televízny seriál Svet podľa Evelyn. Prečítajte si, o čom je.

Televízia Joj chystá novinku: seriál, v ktorom hlavnú úlohu stvárni mladá extravagantná komička Evelyn. Tá má silnú online komunitu so 120 tisícmi fanúšikov na Facebooku a stovkami tisíc prehratí videí na YouTube. Aktuálne sa objavuje aj na Markíze v šou Kredenc.

Nový seriál televízie Joj dostane názov Svet podľa Evelyn a odštartuje budúci rok.

Pôjde o komediálny žáner s polhodinovými epizódami. Okrem Evelyn si v ňom zahrajú aj Štefan Martinovič (Dr. Dokonalý, Ochrancovia), Mirka Drínová (herečka na Novej scéne), Barbora Žilecká (dabing, menšie postavy vo viacerých seriáloch) a Jozef Vajda (Hoď svišťom, Horúca krv). Režíruje Lukáš Kodoň (tv.sme.sk), autormi námetu sú podľa televízie "Kristína Cibulková a spol."

Televízia v týchto dňoch predstavuje Svet podľa Evelyn obchodným klientom. Zverejnila aj prvú anotáciu:

 

O čom bude Svet podľa Evelyn
(zdroj: prezentácia TV Joj pre inzertných klientov)

Evelyn práve prišla hľadať šťastie do Bratislavy. Okrem toho však hľadá aj samu seba, aby ukázala tomu podvodníkovi z Kubína, že ona raz niečo dokáže...

V Bratislave sa do života Evelyn pripletú ľudia, pracujúci v pasáži pod bytom, v ktorom býva. Alica – kaderníčka, ktorá nedokáže povedať ani vetu bez zrob- neninky, Barča - predavačka vo svadobnom salóne, neveriaca na lásku a Steve - čašník z kaviarne s veľkými ambíciami, ktorý raz žil v Londýne, takže teraz už všetko vie, lebo všetko zažil. Aj napriek novým priateľom zostáva jej jedinou spriaznenou dušou Erika, ktorej Evelyn každý deň volá do Kubína a referuje jej všetko, čo sa zase stihlo udiať. Evelyn Erike pravidelne reportuje tiež o tom, čo práve robí jej sused - slávny herec Jozef Vajda. Diváci zároveň budú môcť Evelyn „čítať myšlienky“ vďaka tomu, že budú počuť jej vnútorný hlas, nie vždy korešpon- dujúci s tým, čo hovorí nahlas. Vďaka podvedomým monológom Evelyn niekedy prezradí aj to, čo by najradšej uchovala v tajnosti do konca života.

Nový komediálny seriál TV Joj je založený na známej postavičke Evelyn, ktorá v rôznych podobách získala veľkú popularitu na sociálnych sieťach. Formát je výnimočný tiež v tom, že vzniká na slovenské pomery na netradičnom princípe improvizácie a na základe kolektívnej autorskej tvorby.

 

Najobľúbenejšie videá Evelyn na YouTube (viac videí tu):

http://youtu.be/WHE2KKAAM_Y

http://youtu.be/ODhCyhqtt9w

http://youtu.be/3Bd-NxHaBRY

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 12:37