Eva Babitzová
StoryEditor

Exšéfka rádia Expres vstup do politiky zatiaľ nekomentuje

17.09.2014, 14:08
Bývalá riaditeľka rádia Expres Eva Babitzová s najväčšou pravdepodobnosťou vstúpi do politiky.

Podľa kuloárnych informácií má byť súčasťou vedenia SDKÚ-DS a vyplniť tak dieru po Ivete Radičovej. ,,Zatiaľ nekomentujem moje ďalšie pôsobenie,“ povedala pre Stratégie Babitzová na otázku o jej vstupe do SDKÚ-DS.

Strane dlhodobo chýba silná ženská tvár, ktorá by dokázala pritiahnuť späť stratených voličov. Iveta Radičová návrat do politiky viackrát verejne odmietla.

Eva Babitzová odišla z rádia Expres na vlastnú žiadosť odišla. Vo vyjadreniach ktoré poskytla tlačovej agentúre SITA pritom uviedla: ,,Po dlhých a zodpovedných úvahách som sa rozhodla urobiť zásadnú zmenu vo svojom profesijnom živote.“ Práve slová o zásadnej zmene v živote podporujú teórie o odchode z mediálneho sveta a vstupe do politiky.

Eva Babitzová svoje pôsobenie v médiách začínala v Slovenskom rozhlase. Pôsobila tiež v Rádiu Twist, ako marketingová riaditeľka SME a redaktorka týždenníka Trend. Pôsobila ako členka prezídia, členka arbitrážnej komisie a výkonná riaditeľka Rady pre reklamu, viceprezidentka a prezidentka Asociácie nezávislých rozhlasových a televíznych staníc Slovenska.  

Zdroj: pv

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 11:01