Kveta Horváthová v šou Farma. Foto: TV MarkízaTV Markíza
StoryEditor

Farma 5 prichádza. Markíza spúšťa kampaň, pozrite si ju (video)

08.08.2014, 13:18
Farma: Znovuzrodenie. Reality šou TV Markíza sa vracia, známy je termín štartu. Moderuje opäť Kveta Horváthová.

Televízia Markíza v programových plánoch zverejnila, kedy štartuje piata séria reality šou Farma. Bude to vo štvrtok 28. augusta 2014 o 21:40 po Búrlivom víne.

Markíza zároveň nasadzuje prvú fázu kampane. Novej Farme vytvorila špeciálnu dramatizovanú upútavku, v ktorej sa Kveta Horváthová ocitne v nebezpečenstve na salaši.

A práve salaš bude pre novú sériu Farmy kľúčový. "Vdýchneme nový život tradičnému salašu, ktorý bude nosným elementom novej série," tvrdí v prezentácii pre zadávateľov reklamy. Markíza hovorí o "vzkriesení salaša", sľubuje slovenské tradície či 200 oviec, o ktoré sa budú musieť súťažiaci postarať.

Kveta Horváthová ostáva ako moderátorka Farmy, asistovať jej bude hospodár Martin Bagár.

Pri kastingu sa stanica sústredila na neškandalózne typy: "Sústreďujeme sa na silné motivácie účastníkov prameniace z ich zaujímavých životných príbehov." Prečítajte si viac o tom, aká bude Farma 5 a akú mali sledovanosť predošlé série.

O čom bude Farma - oficiálna anotácia TV Markíza

Dvanásť súťažiacich sa opäť popasuje s drsnými životnými podmienkami akoby spred 200 rokov. Nová Farma bude ešte dramatickejšia a dobrodružnejšia. Súťažiaci budú musieť vlastnými rukami vybudovať a prevádzkovať salaš a postarať sa okrem iného i o 200 oviec. Na toho najlepšieho čaká výhra vo výške 50.000 eur.

http://youtu.be/A8D4e56kj5E

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 00:09