Frasier. Foto: FooorFooor
StoryEditor

Fooor tvrdí: Sledovanosť neklesne, stále máme silné programy

16.10.2013, 08:30
Teória veľkého tresku, Priatelia a Frasier už nepôjdu na Fooore, ale televízia neočakáva pokles sledovanosti. Prinášame stanovisko.

PR oddelenie skupiny Markíza odpovedalo na otázky Stratégii k programovým posunom na stanici Fooor. Ako Stratégie informovali včera, Fooor zmení vyše 40 % prime-timu.

"Rozhodli sme sa posilniť niektoré časové sloty na Doma a Dajto, ale to v žiadnom prípade neznamená oslabenie FOOOR-u. Ten naďalej ponúka v podobe dvojslotov obľúbené formáty ako napríklad Partička a Rodina Addamsovcov," zdôvodňuje televízia, prečo presunie seriály Teória veľkého tresku, Priatelia a Frasier na iné kanály.

Hrozbu poklesu sledovanosti Foooru s ohľadom na tieto zmeny popiera: "Nie, pokles sledovanosti neočakávame, keďže sú to silné produkty s dobrou sledovanosťou."

Od 44. týždňa Fooor odsunie tri prime-timové seriály na Doma a Dajto. Namiesto nich navýši priestor pre komediálny seriál Rodina Addamsovcov, reprízovú šou Partička a k nim pridá akvizičnú skrytú kameru Crazy TV. Prečítajte si podrobnosti a pozrite si novú štruktúru Foooru.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 11:45